Njiko to je trebalo već odavno napravit. Zar je teško prijavit sve ono što proizvodiš pa biti miran. Onaj tko ne proizvodi nek se zamisli malo kako će dalje ali ništa se neće promjenit. Kako zagorec kaže " Nigdar ni bilo da ni nekak bilo" tako će biti i u buduće.
@siki pratim tvoje postove i od@zvonisa01,@kontam,@breskvar idr forumaše koji su aktivni i pomažu i dr.
PS neka se ne ljute koje nisam naveo ima ih mnogo,nažalost neki su otišli nadam se da će se vratiti @ilegalac
Svi Vi kao i ja svojim radom želimo napredovati to je i cilj da zaradimo novac ali i da se dokažemo da možemo bolje,više.
i onda kada kraj tebe na tržnici primjer prodaje voće-povrće zakonito na toj tržnici,što je on proizveo, bio 20 dana dok ne proda svoj proizvod a ovako je tamo i kada ti primjerice nemaš više voća a on imaa
Ja osobno sam naučio pošteno i od 2009 god kada sam ostao i bez jabuka i love tkz preprodavač,ne vjerujem ni crno pod noktom.
Zeznuo me nikakve pravne osnove nemaš da ga goniš a bilo bi preskupo privatnim tužbama idr npr prisilom da ga nalupam ko budalu malo mi je falilo da i više od toga napravim.
Tvoj trud,znoj,novac,znanje kraj takvih ništa ne vrijede,ako se oni ne okoriste na proizvođaču onda je tu trg.lanac ili država ili švercer.
Nažalost neki ljudi koji to isto rade meni nisu osobno ništa krivi ali zbog tog jednog ja njih sve vidim iste,a znam da nisu ali nema mi pomoči.