masni....slicna situacija ti je i kod mene:/...
za takvo izlevanje če posle 1.7.2013 kazna biti verovatna oko 500€ !!!
zar nebi bilo bolje da si prošao cjelim poljem ??
za takvo izlevanje če posle 1.7.2013 kazna biti verovatna oko 500€ !!!
zar nebi bilo bolje da si prošao cjelim poljem ??
Evo malo vozio gnoj ali na hrpu jer na zemlju sa rastepasicom nema sanse:S...
Malo sam i propao, probali sa zetorom vuc i nema sanse ali je dosao sa DX 110 i onda je islo nekak al isto steška...
Neke slike budem stavil pod nezgode..i tovaril sam sa bagerom od kolege jer nas je bil na popravku nije imal dovoljno goriva i na kraju smo shvatili da je bila zastopana cjevcica koja vuce iz rezervara:S...drugog peradarnika ce matbro cistiti...
Bavim se istim poslom, pa me zanjima dali imate u planu graditi odlagalište za gnoj? Mislim kak zgleda sa propisima za eu i to?
bučo- hahah pa jesam ga malo zblatio al dobit ce on kupanje samo dok gnoja zvozimo...da ima puno snjega jos i jos kisa padala pa je jako mekano i blato je, al u guzvi smo drugi tjedan dolaze mali pilici pak se mora izvozit gnoj...
Django- na PP ti odgovorim..![]()
To je kad se mora ja cu jos pricekat i s oranjem i sa voznjom gnoja jer ako krenem sta radit pola sela ce me morat izvlacitPa da inace bi pocekali pak bi vozili po ljepsem al sta se mora se mora!...
To je kad se mora ja cu jos pricekat i s oranjem i sa voznjom gnoja jer ako krenem sta radit pola sela ce me morat izvlacitrofl):
hahah tak je i kod nas bogme.....a nebrem se docekat kad cu malo normalno na zemlju mogel radit a ne da sam cmrljim po blatu, a jos nas ceka jaako puno gnoja za zvoziti
: