masni....slicna situacija ti je i kod mene:/...
za takvo izlevanje če posle 1.7.2013 kazna biti verovatna oko 500€ !!!
zar nebi bilo bolje da si prošao cjelim poljem ??
za takvo izlevanje če posle 1.7.2013 kazna biti verovatna oko 500€ !!!
zar nebi bilo bolje da si prošao cjelim poljem ??
Evo malo vozio gnoj ali na hrpu jer na zemlju sa rastepasicom nema sanse:S...
Malo sam i propao, probali sa zetorom vuc i nema sanse ali je dosao sa DX 110 i onda je islo nekak al isto steška...
Neke slike budem stavil pod nezgode..i tovaril sam sa bagerom od kolege jer nas je bil na popravku nije imal dovoljno goriva i na kraju smo shvatili da je bila zastopana cjevcica koja vuce iz rezervara:S...drugog peradarnika ce matbro cistiti...
Bavim se istim poslom, pa me zanjima dali imate u planu graditi odlagalište za gnoj? Mislim kak zgleda sa propisima za eu i to?
bučo- hahah pa jesam ga malo zblatio al dobit ce on kupanje samo dok gnoja zvozimo ...da ima puno snjega jos i jos kisa padala pa je jako mekano i blato je, al u guzvi smo drugi tjedan dolaze mali pilici pak se mora izvozit gnoj...
Django- na PP ti odgovorim..
To je kad se mora ja cu jos pricekat i s oranjem i sa voznjom gnoja jer ako krenem sta radit pola sela ce me morat izvlacitrofl):Pa da inace bi pocekali pak bi vozili po ljepsem al sta se mora se mora!...
To je kad se mora ja cu jos pricekat i s oranjem i sa voznjom gnoja jer ako krenem sta radit pola sela ce me morat izvlacitrofl):
hahah tak je i kod nas bogme.....a nebrem se docekat kad cu malo normalno na zemlju mogel radit a ne da sam cmrljim po blatu, a jos nas ceka jaako puno gnoja za zvoziti :