Evo budem stavil sutra pod prikolice za gnoj...a kak znas da smo dopelali bergmannicu?...jel se znamo?
prvi pogon čuda radi
Zove deda prekjučer nek dojdem k njemu kao jučer da budemo probali voziti gnoj, jer mora se malo odpeljati, nemru više iz štale hitati van
I tak, samo smo probali....:icon_mrgreen:
e lepi moj...skupa ti i deda imate 100 godin i neste pametni bili...
to se sam skipa na vrpu, i nek čeka na proljeće za razbacivanje...
dok je bilo smrznuto, trebali ste pronar van(ili ova mengelica) i sve zvoziti na polje na vrpu i amen meša, a ne ovak saki 2 tijena igrati se...
al dobro, ipak da se malo vlečete po polju...treba i toga...da IMT osjeti "bre blato"!
Jel ti to kolega mene malo zekaš???:icon_lol:@šanana to da si ti vozio s 565 i svojom prikolicom to bi islo bez greske nebi imo probleme ko sa slike::::
Joj ma sve znam, al to ti je ono ideš probati protiv svojih uvjerenja...hehe
Trebal sem samo v tehnostrojku markićevu i skipatu nuz put u to je to, no sad smo mal odmetali i bude izdržalo još par tjedana.
Pitaj kumešina Boška kaj su oni jučer delali, 7340 je zapal z punom mengelicom njegvom, išel ga z torpedom zvlačit pa je torpedo vgrezele sam na pol zemlje, pa je svejedno moral novoga JOHANA zamazati kaj ih je sve van počupal :biggrin::biggrin::biggrin:
Jel ti to kolega mene malo zekaš???:icon_lol:
Nedaj Bože da sam ja tu krenul z 565 i dvoosovinkom, e onda bi tek bilo problema to sve van počupati, imal bi SAME pune ruke posla
A čuj, deda ko deda...gnoj se vozi v prikolici za gnoj i kaj bi se sad mazale druge prikolice..kaj da ti velim dalje.
Ma strašno je kaj ljudi delaju po zemlji s tim gnojom i gnojnicom ovih dana...svakaj viđam.
Sam Bog kaj sem ja sve svoje spraznil na vreme, sad poštujem nitratnu direktivu
mi probali iti po zemli dali ide i nema sanse sam prepada:/...ova zadnja slika je dok smo v sumu isli z claas-om i praznom prikolicom vise od pol metra je prepal a tam malo dalje na zemlji jos jace budem sutra poslikal...i jos je jeno 10-15 cm snjega
a niste imali ništa lakše kod kuće od toga, pa to ima 5-6 T i uske gume, normalno da će propadati.