Pa gledamo kupiti u skorije vreme neku malo veču cisternu, nikad se nezna.
6000l tandemka
Pa gledamo kupiti u skorije vreme neku malo veču cisternu, nikad se nezna.
kod mene se savila letva i posto su uspravni ovi sto izbacuju, zapnu za nju, i lanac preskoci preko lancanika. Sreca pa nista nije ostetilo, neki majmun lamelu zaglavio i nije proklizala. Ja sam u proljece skratio za dvije karike i nakon 50ak prikolica vec se dosta razvuko. Imam neki osjecaj kad je naspanovan do kraja da se brze trosi. Ozbiljno razmisljam da prepravim spanovanje na rucno i da ga uvijek malo drzim labavogHehehe, zamaknule su mi se letve prosli tjedan!!!
Hvala bogu pa nije nista potrgalo,lanac je bio jako labav i spaneri napeti do kraja, morali smo skrariti lanac puno, za 5 karika
Najsretniji sam kad odvezem gnoj nekom za bašću ili tako nešto, samo da ja nemam više zaje*ancije s njime.
Proxima jutros verglala par sekundi i upalila.. Na 6245 moram staviti grijač u blok motora pa će onda valjda palit kako treba, dok je hladno isto tako skinem gumu sa usisa i fenom zagrijem..Ima samo na onoj grani od zraka samo, a pod nastresnicom bio sve otvoreno. Da mu olaksam iznesem fen iz kuce i na usis dok verglam i dosta lakse upali, bez fena bi izverglo akumulator (110Ah) ne bi prokino := Stvarno tesko zimi pali dok ljeti na pola kljuca
Da si kakvih 200 km bliže, bi te ja rešil te brige. :icon_rofl:
E kolega moj, neznam kakvu zemlju imaš, a da joj nebi trebao stajski gnoj?!
Stajski gnoj je zlata vrijedan na svakom gospodarstvu, kod mene ga nikad dosta, nikad i nikad, a ti ga dijeliš okolo...eh, eh