mr.faca kaže:Evo... Imam oko 5 ha jabuke od toga 2 ha na podlozi m106 i 3 ha na m9. od sorti najzastupljenija je sorta idared(jer uredno rodi i ima stabilan urod) ostalo su jonagold, zlatni delises itd... Sad namjeravam saditi jos 4 ha...
Živjela jabuka (ako rodi 50 tona po ha pa puta 2,5 kn pa ti vidi) pozdrav od mene!!!
pajdo kaže:mr.faca kaže:Evo... Imam oko 5 ha jabuke od toga 2 ha na podlozi m106 i 3 ha na m9. od sorti najzastupljenija je sorta idared(jer uredno rodi i ima stabilan urod) ostalo su jonagold, zlatni delises itd... Sad namjeravam saditi jos 4 ha...
Živjela jabuka (ako rodi 50 tona po ha pa puta 2,5 kn pa ti vidi) pozdrav od mene!!!
Kakvim traktorom obavljaš radove? Koliko je star voćnjak? Koliki su prinosi po ha'? TRžište?
atomizer kaže:sadnice sam naručivao uvijek godinu unaprijed kod horvatovih.ja sam bio zadovoljan robom(barem do sada).visine su bile oko 80-90cm jer velike one od 120cm neču.šta se tiče postranih grančica neznam dal radi kakav problem jer ja ih nakon sadnje sve prikračujem na pup oko 70cm visine.naravno postrane grančice koje su niže ih odstranim.