Pozdrav svim uzgajivaćima jabuke. Da skratim priču odmah u startu.
U okviru plasmana svog povrća u Veliku Britaniju, dobio sam upit da li u Hrvatskoj ima ljudi koji uzgajaju jabuke i htjeli bi ostvariti suradnju s partnerom otkupljivačem iz UK. Kako ja proizvodim samo specifične vrste povrća obećao sam da ću se raspitati i potražiti zainteresirane strane.
Sorte koje se traže su Royal Gala , Golden Delicious , Granny Smith and Red Apples.
SVI koji su zainteresirani za ozbiljnu suradnju neka mi se jave i ako kod inicijalne pošiljke prodje sve ok radi se o ozbiljnom poslu na duže vrijeme. Bitno je samo da je proizvod kvalitetan i da se ispoštuje dogovoreno. Nakon toga, nebo je granica.
Cijene još nisam dobio, prvo skupljam zainteresirane pa ću nakndano dobiti otkupne cijene pa već prema njima proizvođač će odlučiti da li mu se to isplati ili ne.
Naravno, ja kao posrednik uzimam proviziju, ali to će biti simbolićna stvar, za moj trud oko pronalaska otupljivača.
Radi se o ozbiljnoj engleskoj kompaniji koja ima veliki turnover na UK tržištu svježeg voća i povrća.
Molio bih da mi se jave ljudi sa većim količinama od cca 30 tona naviše, sve ispod je neozbiljno, eventualno ako se više ljudi udruži možemo razgovarati...
lp
Dario
za sve dodatne informacije javite se privatnom porukom pa Vam ošaljem broj moba
btw. stvar je prilično hitna tj. čim prije reagiram na upit čvršći će iti dogovor. Plačanje je u roku 35 dana od ponude i isporuke i osigurano je međunarodnom osiguravajućom kućom