Naravno na jabučić, a kruške na krušvić.Na koje drvo cijepiti staru sortu jabuke?
I ja se učim ali nikak da naučim. To zaključujem iz puno vodopija koje redovito svake godine izbijaju. Na voćkama koje su prijašnje godine jako rodil, ima ih nešto manje, a na ostalima više. Čital sam da se to rješava ljetnom rezidbom, ali da treba biti oprezan jer se nepravinom, ili nepravovremenom ljetnom rezidbom može uzrokovati veća šteta. To je razlog zakaj ne primjenjujem ljetnu rezidbu.Evo i mog vocnjaka. Nisam slikao sve, ima još. Sam se učim i trudim.

I ja se učim ali nikak da naučim. To zaključujem iz puno vodopija koje redovito svake godine izbijaju. Na voćkama koje su prijašnje godine jako rodil, ima ih nešto manje, a na ostalima više. Čital sam da se to rješava ljetnom rezidbom, ali da treba biti oprezan jer se nepravinom, ili nepravovremenom ljetnom rezidbom može uzrokovati veća šteta. To je razlog zakaj ne primjenjujem ljetnu rezidbu.
Jabuka uglavnom imam za svoje potrebe, nekad cijelu zimu, a nekad, kao ove godine i dulje. Kad ih ne bi tak puno zagnjilo, bilo bi do prvih ljetnih.