J
joekiki kaže:Pozdrav druže!
He he...će se dogovorimo za Mečku...ako je povovljno...što da ne?
Ali dobro se tu frezuje...voleo bih da gurnem "nogu" u tu zemlju...da vidim krajnji rezultat dubine frezovanja... :lol: :lol:
A kod komšije što je radio Tomica 418...verovatno je radio uslužno frezovanje...jer ta freza ide 15-20cm dubine(kad radiš za sebe)!!! :lol:
Pozdrav Joe! :mrgreen:
ZJ kaže:Kaj si dal za tu "kantu"?
(rado bi imal nekaj takvo u svome dvorištu, ne mora biti s nišanom).
Jadranko kaže:
ZJ kaže:"kanta" se odnosilo na kućicu, a tak mi je svejedno na kakvom je podvozju, čak i da je Tamić...
Za tih 1000-1500km godišnje koliko bi mi trebal, mogel bi i motor s traktora seliti jednom godišnje...
Pročitaj još jednom.Mrki88 kaže:ZJ kaže:"kanta" se odnosilo na kućicu, a tak mi je svejedno na kakvom je podvozju, čak i da je Tamić...
Za tih 1000-1500km godišnje koliko bi mi trebal, mogel bi i motor s traktora seliti jednom godišnje...
pa daj kad si tak pametan,nađi mi motor od ovih novih automobila koji može napraviti 500 000 km bez da vidi majstora.... moj stari je imao mercedesa linije 123, 2.0 diesel 1983.god koji je imao 200 000km kad ga je kupio.... u 8 godina,koliko ga je vozio,napravio je nekih 200 000km,a motor nije bio pipnut!!!! i još se je najmanje pola vozio na ložu... i nakraju je prodan za 1000€ nekom mladom dečku kojega i danas vidim da vozi mečku,samo je dosta limarija prohrđala...