J
Jadranko
Guest
Pozdrav svima.
ovako nakon dugog vremena ajde da se i ja predstavim.i da napokon GROF zna tko sam i odakle
Jadranko mi je ime imam 30 godina i zivim na dva mjesta u Gunji pored Zupanje i u Solothurnu u Svicarskoj.
Ja se ne bavim poljoprivredom nego moj stari.
Ja zivim i radim u Svicarskoj ali kada sam u HR na odmoru tada pomazem starom gdje god treba.
Uglavnom servisiram popravljam sta stari zezne i brinem se za rezervne dijelove i nabavku novih prikljucaka.
Mi imamo nekakve vocnjake koje moj stari odrzaje za sebe i svoje potrebe negdje oko 400 vocaka do sada.
Ja inace imam Band sa kojim sviram u CH band se zove Crna Adria
tako da ako netko ima zelju da nas poslusa moze otici na http://www.crna-adria.com i tamo ima videa pa nas mozete
cuti i dati koji komentar a evo i jedan video..
BTW ja sam onaj na bubnjevima lol
[youtube:27c6ijlp]dniYyiUO-zI&feature=channel[/youtube:27c6ijlp]
[youtube:27c6ijlp]JKX8C-2Gg_U&feature=channel_page[/youtube:27c6ijlp]
[youtube:27c6ijlp]8q7L6MIejxg&feature=channel_page[/youtube:27c6ijlp]
Od tih velikih strojeva nemamo puno onoliko koliko nam treba za sada,ja sam odavno razmisljao da se prosirim na veliko
ali stari ni cuti jer misli da bi se odmah vratio u HR i propao skroz...uglavnom imam
Iseki Tx1300
freza 110 cm
Plug
Rotokosilicu 100 cm
Ralicu za snjeg
Prikolica
Prskalica za vocnjak
Strizna kosa od tome vinkovica :lol: :lol:
I jedan sjetvospremac od 100 cm
za sad nemam slike od svih prikljucaka jer nisam slikao a od traktora imam vec po svuda na forumu a ostatak vam budem uslikao sada za uskrs kada budem na odmoru u HR.
eto toliko od mene pozzz svim forumasima
ovako nakon dugog vremena ajde da se i ja predstavim.i da napokon GROF zna tko sam i odakle
Jadranko mi je ime imam 30 godina i zivim na dva mjesta u Gunji pored Zupanje i u Solothurnu u Svicarskoj.
Ja se ne bavim poljoprivredom nego moj stari.
Ja zivim i radim u Svicarskoj ali kada sam u HR na odmoru tada pomazem starom gdje god treba.
Uglavnom servisiram popravljam sta stari zezne i brinem se za rezervne dijelove i nabavku novih prikljucaka.
Mi imamo nekakve vocnjake koje moj stari odrzaje za sebe i svoje potrebe negdje oko 400 vocaka do sada.
Ja inace imam Band sa kojim sviram u CH band se zove Crna Adria
tako da ako netko ima zelju da nas poslusa moze otici na http://www.crna-adria.com i tamo ima videa pa nas mozete
cuti i dati koji komentar a evo i jedan video..
BTW ja sam onaj na bubnjevima lol
[youtube:27c6ijlp]dniYyiUO-zI&feature=channel[/youtube:27c6ijlp]
[youtube:27c6ijlp]JKX8C-2Gg_U&feature=channel_page[/youtube:27c6ijlp]
[youtube:27c6ijlp]8q7L6MIejxg&feature=channel_page[/youtube:27c6ijlp]
Od tih velikih strojeva nemamo puno onoliko koliko nam treba za sada,ja sam odavno razmisljao da se prosirim na veliko
ali stari ni cuti jer misli da bi se odmah vratio u HR i propao skroz...uglavnom imam
Iseki Tx1300
freza 110 cm
Plug
Rotokosilicu 100 cm
Ralicu za snjeg
Prikolica
Prskalica za vocnjak
Strizna kosa od tome vinkovica :lol: :lol:
I jedan sjetvospremac od 100 cm
za sad nemam slike od svih prikljucaka jer nisam slikao a od traktora imam vec po svuda na forumu a ostatak vam budem uslikao sada za uskrs kada budem na odmoru u HR.
eto toliko od mene pozzz svim forumasima