• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JD 6030

• Temu pokrenuo Željko
  • Datum prvog posta

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
pa ne bi baš reko da je 175 cm... nekako mi je to puno.. ali sigurno ju 539 vrti bez frke..

Ero

Član
Tu od
27 Svi 2008
Poruka
202
Ona kosa koju sam vam napisao --Kuhn-- sa 4 diska ima zahvat 160 cm.Ja imam Sipovu s četiri diska i 539 je tjera kao lud a sada su mi se potrošili diskovi pa se dvojim oko nove a to bi bila sigurno ona Kunova jer su trenutno najbolje.
Što se tiče zahvata takav otkos mi štima i za razbacivač a kada mi on nije potreban taman je za grablje sunce. Veću nebih jer i sa 539 je najmanja potrošnja i manje taba njivu .
Imamo džonija ali kud on prođe tu trava ne raste .

Ero

Član
Tu od
27 Svi 2008
Poruka
202
Da što se tiče cijene 2700 eura plus PDV.A Sipova isto s četir diska oko 2400 eura plus PDV.
U kunovoj su zupčanici i ležaji u ulju a u Sipovoj su na mazalicu pa zvrći ko vrag moraš stavit fatu u uši :lol: :lol:

R

ratarov_sin

Guest
samo da javim da je zakaparen jd 6930... nije premium :( uskoro dolazi... postam slike :)

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
ratarov_sin kaže:
samo da javim da je zakaparen jd 6930... nije premium :( uskoro dolazi... postam slike :)

8) sretno!

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
JD6630
DSC00113.jpg

JD 6930premium
DSC00115.jpg

JD 7530premium
DSC00099.jpg

JD 8430
DSC00098.jpg

Nothing Runs Like A Deere. ;)

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Postoje dvije izvedbe 7030 serije, onakva gore i ova
tractor-7030-action-424614_series.jpg

Koja je razlika?

Ma nema čudnu kabinu.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
kakva je razlika izmeđi onoga PREMIUM i onoga što nije PREMIUM???

B

Bobo

Guest
@Mario: Jedan je americki, drugi je europski model... Ovaj s tvoje slike je za americko trziste...

@ursus: razlika je u opremi, kabini opcenito, i najbitnije CJ€NI... mislim da je i drugaciji motor, ali nisam siguran.

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
bobo:nije istina,imaš onakvih 7030 linija i na europskom tržištu,u obližnjem selu je jedan pajdo kupio baš takvog jednog,tj. dvojica su kupila take johnnye.

a ovaj nema čudnu kabinu,ne znam što je tu čudno???jedino je volan podignut skroz gore...

B

Bobo

Guest
Prihvacam ispravku, ne kuzim se toliko u JD traktore, posto su jos uvijek van moje lige ;)

Pricao sam preko MSN sa TX-om i on kaze da slika nije uspjela kako treba, kabina izgleda premala za taj traktor, nekako mi je u odnosu na sve ostale JD traktore koje sam vidio i uzivo i na slikama ovaj cudan i kabina mu ne stoji. Dosli smo do zakljucka da TX ne zna uslikat traktor ;)

Najnoviji postovi

Na vrh