• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JD 6030

• Temu pokrenuo Željko
  • Datum prvog posta

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
e kolega tvoj problem....
ali ipak Claas ima JD motore tak da ti je to skoro isto..

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
pa normalno da nema problem,..
inace claas nema svoje motore...nego koristi JD.

SteveO

Član
Tu od
16 Velj 2007
Poruka
244
Prije su govorili samo Fendt al je skuplji a sad kazu da su Valtre izdrzljivije i sa manje kvarova, znaci bolje. Al imaju shit kabine i ruzne su izvana, iako je to nebitno za traktor al kad na novom JD vidim automatsku klimu izbor je samo jedan :)

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
uf kako se od klime lako prehladiš....
i znaci samo fine stvari tebe privlače..

SteveO

Član
Tu od
16 Velj 2007
Poruka
244
normalno, nece me Rus privlacit :) Klima mora puhat na staklo i ne bit skroz na plavom :) imam ju u ova 2...

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
klima niti ne smije biti na plavome nego sloziti neku realnu temp da moci biti u kabini..
ja sam ju prvu godinu dok jos nisam znao kako je to imao stalno na plavome i malo skakutao vum unutar iz kabine i za par dana kašalj...

K

kikoporto5820

Guest
TX75 kaže:
kikoporto5820 kaže:
... jednom Đoni uvjek Đoni, tko ga jednom proba nepita za cijenu i koliko troši,...

slažem se :)

kikoporto5820 pozz i dobrodošao 8)
prijatelju i da kupujem starog traktora uvjek JELEN

P

pf-steyr

Guest
kikoporto5820 kaže:
TX75 kaže:
kikoporto5820 kaže:
... jednom Đoni uvjek Đoni, tko ga jednom proba nepita za cijenu i koliko troši,...

slažem se :)

kikoporto5820 pozz i dobrodošao 8)
prijatelju i da kupujem starog traktora uvjek JELEN

Neznam ili ste stari pikovci ili vjerujem da nikad niste probali radit s nekim drugim traktorom....
No blago vama(i novocommercu) ako se tako lako odlucujete koji traktor uzeti, meni je to teze, prvo obidem sve po 5 puta(i svima pada mrak na oci kad me vide da pitam za traktor)...
Stvarno odluciti se koji je kao birat izmedu BMW, Mercedesa ili Audi-a....

Ero

Član
Tu od
27 Svi 2008
Poruka
202
Neznam što bih vam rekao i ja sam obilazio sve kuće po pet puta i svi me već poznaju ali ipak sam se odlučio za John deere . Kupili smo ga prošle godine i nismo baš nešto radili teško s njim do sada s prešom za okrugle bale koju imam i sto njihovu i mogu vam reći da sam prezadovoljan s traktorom imamo 6420 SE nismo išli na ovaj novi tip serije 30 jer su nam i serviseri rekli da bi za naše uvjete i kakvoću goriva bolji stariji modeli.
Neznam dali sam u pravu ali probali smo i Dajca i Hurlija i Samu i Zetora i mnoge druge i mogu vam reći da je Džoni traktorčina među njima .Nisam onaj koji samo svoje hvali. Nisu ni potrošači kako im se pripisuje--odlični su to traktori.

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Ero
Baviš se samo uslugama?
Mislim da je to ok cijena budući da je tu uključen prijevoz.

Ero

Član
Tu od
27 Svi 2008
Poruka
202
Nisam siguran da ste me razumijeli oko baliranja vršim samo utovar i istovar a gazda kojemu se radi ima svoje prikolice. :idea:

Ero

Član
Tu od
27 Svi 2008
Poruka
202
Danas sam navratio u Novokomerc da vidim ima li šta novo a i usput da se pozdravim sa trgovcima i serviserima koji su veoma ljubazni a nije baš sve crno kako je tu jedan prijatelj opisao o Brzici i oduzimanju licence za zastupstvo traktora džonija.
Uspoređivao sam i cijene Kunovih plugova pa se i ne razlikuju od drugih kuća koje ih prodaju pa mislim i da su sa cijenama uspoređujući druge kuće isti , a nama su svi skupi.
Ako nekog zanimaju roto kose Kun ima ih u Novokomercu kakovi hoćeš od četiri do sedam diskova sa cijenama od 2700 eura do one velike 5900 eura imaju i kardan u kompletu.

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
abrkili kaže:
4 diska je 2700 eura ako sam dobro razumio?

Ta ti je zahvata 175cm za 40ks traktor dusu dalo. Vise preferiram bubnjaste, ljepše kose

Najnoviji postovi

Na vrh