jokapz kaže:JD traktori su nekada bili strojevi al sad je ih večina drugih traktora stigla pa čak i prestigla. sam jedna usporedba john deere 6620 u oranj troši 30% više goriva od hurlimanna xt 130 a vuku iste plugove i na istoj tabli. a znata i sami koliko je gorivo skupo...........
e pa to je oču nekojima ljudima reči..da JD nije više što je bio.jokapz kaže:JD traktori su nekada bili strojevi al sad je ih večina drugih traktora stigla pa čak i prestigla. sam jedna usporedba john deere 6620 u oranj troši 30% više goriva od hurlimanna xt 130 a vuku iste plugove i na istoj tabli. a znata i sami koliko je gorivo skupo...........
ja kad siliram z MF-om cijeli dan potrošim 90L...a 110 još imam u bačvi :mrgreen:Bobo kaže:jokapz kaže:JD traktori su nekada bili strojevi al sad je ih večina drugih traktora stigla pa čak i prestigla. sam jedna usporedba john deere 6620 u oranj troši 30% više goriva od hurlimanna xt 130 a vuku iste plugove i na istoj tabli. a znata i sami koliko je gorivo skupo...........
Odakle ti ta usporedba, netko u nasem kraju radio ili?
Nije nista novo da JD trosi i do 20-30% vise, no nisam se tolikoj razlici nadao na nasoj, laganoj zemlji... Bile su razne usporedbe pri oranju, podrivanju, tanjuranju, i prvo mijesto je uvijek bilo JD-ovo...
Sjecam se kako je netko pricao da za cijeli dan JD i NH iste snage rade isti posao tabla do table, i da je JD potrosio oko 200l goriva vise od NH... Pa to pogoni traktor od 90Ks skoro cijeli dan :shock:
marko hurlimann xa86 kaže:ali nažalost ljudi ga kupuju samo zato sto piše John-deere