Ljudi vidimo se, buraz i ja dolazimo, vjerojatno s ekipom! Ko će bit od vas tamo u nedelju pa popijemo neki sportski hladni gemišt?
Ako nam sjednu neki nofci koje čekamo onda se svakako vidimo u nedjelju na mrzlom gemišteku artyman:
Ljudi vidimo se, buraz i ja dolazimo, vjerojatno s ekipom! Ko će bit od vas tamo u nedelju pa popijemo neki sportski hladni gemišt?
Ako nam sjednu neki nofci koje čekamo onda se svakako vidimo u nedjelju na mrzlom gemišteku artyman:
eh sad,možda ču doč,trebam starog nagovorit...a ak dođem ,di cemo se nac?
a ko stoji iza organizacije? svi dolazite a ko bude tamo? :/
E ovo volim čut kad su ljudi spremni za akcijuartyman: šteta kaj vozim pa neću pit,ali ima ko hoće.
Tako je, bez pretjerivanja, litra i voda za doručak,a poslije kak bog da Idemo se nać kod Agroklubovog štanda, svake godine imaju jako dobre hostese, valjda neće podbacit ove godine Mislim da bi bilo najbolje da se dogovorimo za neko određeno vrijeme kod nekog štanda di nema puno ljudi. Svako nek napravi transparent "I ja sam s foruma", ne treba bit veliki, jedno metar na metar tak da znamo ko je naš
a ko stoji iza organizacije? svi dolazite a ko bude tamo? :/
svi se samo najavljujete.... ali tko stoji iza organizacije okupljanja?
bas me prokleto zanima....
E lako bi to bilo kad bi vi bili jedini takvi!
:lol: :lol:
Ja sam dao si otisnuti majicu broj 62 sa svojim nikom i površinski je kao veliki transparent ako tko priđe i predstavi se ok ako ne velik je sajam :drinkers::drinkers::finga::finga:
Ajde ne zajebavaj.... Jel te to strah da će ti tete hostese nekaj napraviti.. Male budu pjevale: Mene majka za seljaka daje, seljak majko dobro ore pa on svaku večer more hoću ga majko jaaaa...
Veliš, štand i hostese su ti ostali u sjećanju ali mehanizacija baš nije hahahahahaha