• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Jesenski sajam Gudovac 7-9.Rujan

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

2310980

Član
Tu od
6 Lis 2011
Poruka
137
Ljudi vidimo se, buraz i ja dolazimo, vjerojatno s ekipom! Ko će bit od vas tamo u nedelju pa popijemo neki sportski hladni gemišt?

Ako nam sjednu neki nofci koje čekamo onda se svakako vidimo u nedjelju na mrzlom gemišteku :partyman:

H

Hrvach

Guest
Ako nam sjednu neki nofci koje čekamo onda se svakako vidimo u nedjelju na mrzlom gemišteku :partyman:

E ovo volim čut kad su ljudi spremni za akciju:partyman: šteta kaj vozim pa neću pit,ali ima ko hoće.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
eh sad,možda ču doč,trebam starog nagovorit...a ak dođem ,di cemo se nac?

H

Hrvach

Guest
Tako je, bez pretjerivanja, litra i voda za doručak,a poslije kak bog da :D Idemo se nać kod Agroklubovog štanda, svake godine imaju jako dobre hostese, valjda neće podbacit ove godine :) Mislim da bi bilo najbolje da se dogovorimo za neko određeno vrijeme kod nekog štanda di nema puno ljudi. Svako nek napravi transparent "I ja sam s foruma", ne treba bit veliki, jedno metar na metar tak da znamo ko je naš :D

krunoslav7

Član
Tu od
12 Kol 2012
Poruka
59
Tako je, bez pretjerivanja, litra i voda za doručak,a poslije kak bog da :D Idemo se nać kod Agroklubovog štanda, svake godine imaju jako dobre hostese, valjda neće podbacit ove godine :) Mislim da bi bilo najbolje da se dogovorimo za neko određeno vrijeme kod nekog štanda di nema puno ljudi. Svako nek napravi transparent "I ja sam s foruma", ne treba bit veliki, jedno metar na metar tak da znamo ko je naš :D

ha,ha, zanimljiva ideja!:mrgreen:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
svi se samo najavljujete.... ali tko stoji iza organizacije okupljanja?
bas me prokleto zanima....

Možda da idemo na sistem prepoznavanja,evo recimo,kada vidite neko žensko,161,5 cm,85 kg,živahno,neozbiljno,50 g(od utorka 51,ali danas se to još ne računa)plavo(neprirodno,ali samo ispravljam grešku prirode jer sam do svoje dvadeset i sedme bila prirodno plava,pa sam naglo počele tamnjeti),sa poprilično zgodnim muškarcem uz nju-to sam ja.A ono muško je moj muž.Ne može nas se promašiti.:rolleyess::rolleyess::rolleyess:::weedman:

gomahers

Član
Tu od
8 Srp 2011
Poruka
484
E lako bi to bilo kad bi vi bili jedini takvi!

:lol: :lol:

:weedman::weedman::weedman: dobra!
Što nebi oni koji su 100% sigurni da dolaze,razmjenili brojeve moba u PM (private mail) da me nebi krivo shvatili :mrgreen: pa se svi skupa dogovorili đe ,zašto,kako i sl... Onaj prijedlog je bio dobar što je netko reko,kod tog i tog štanda,hostese...to mi je ostalo u sjećanju :prayer:
Ja osobno,makar sam samo 15 km udaljen,nisam siguran da ću doć,tj.da ću imat vremena..

H

Hrvach

Guest
Ajde ne zajebavaj.... Jel te to strah da će ti tete hostese nekaj napraviti.. Male budu pjevale: Mene majka za seljaka daje, seljak majko dobro ore pa on svaku večer more hoću ga majko jaaaa...
Veliš, štand i hostese su ti ostali u sjećanju ali mehanizacija baš nije hahahahahaha

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ja sam dao si otisnuti majicu broj 62 sa svojim nikom i površinski je kao veliki transparent ako tko priđe i predstavi se ok ako ne velik je sajam :drinkers::drinkers::finga::finga:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Ja sam dao si otisnuti majicu broj 62 sa svojim nikom i površinski je kao veliki transparent ako tko priđe i predstavi se ok ako ne velik je sajam :drinkers::drinkers::finga::finga:

mogo si 69:finga::finga::finga:

gomahers

Član
Tu od
8 Srp 2011
Poruka
484
Ajde ne zajebavaj.... Jel te to strah da će ti tete hostese nekaj napraviti.. Male budu pjevale: Mene majka za seljaka daje, seljak majko dobro ore pa on svaku večer more hoću ga majko jaaaa...
Veliš, štand i hostese su ti ostali u sjećanju ali mehanizacija baš nije hahahahahaha

e vjeruj mi da je meni mehanizacije pun kufer.. u ovih godina poljoprivrede...ipak me više hostese zanimaju... :)

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
e da ko stoi iza organizacije .........dobro pitanje.....kolege GROFA nema više a ŽUTI nemože sam......oni su bili prošli put a bili bi i sad sigurno ali šta se može....neću ovdje pisat o problemima moderatora i članova koih nema al se vidi koliko nedostaju samo što to nitko neće priznat........ok dečki ja dolazim i vidimo se već nekako :supz:

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Kako mi se cini da nekog organiziranog pulta nece biti. Decki su prosli puta dali sve od sebe i vise od toga i na kraju ostali "posrani". Nek ovaj puta to probaju organizirati svi ovi "prepametni" sto su prosli puta pljuvali po forumasima na štandu ili bilo tko drugi zainteresiran.
Unaprijed sam siguran da od onog dogovorenog kao nekad "u 12 sati na Deutzovom štandu" i sl. nece bit nista jer u to vrijeme tamo nema bas nikog.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh