• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Jezik naš svagdašnji

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,731
Budući da je ovo tema o jeziku, a prije lokota, evo primjera na koji se sve način jezik može koristiti.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,731
Budući da je tema neočekivano skrenula u već dobro poznate vode u kojima samo dokoni moreplovci znaju navigati molim administratore da ovu temu neslavno stave pod lokot jer postaje novo žarište razdora. O poticajima i njihovom osporavanju neka se nastavi trućkati u temi koja je za to predviđena. Hvala unaprijed. Sa štovanjem. Vaš uzgajivač lijeske i korisnik poticaja.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,546
Kaj je nekima vručina vudrila v glavu? Koju god temu da otvoriš,uvrede i podjebavanja na osobnoj razini. Dajte,gospodo,razmijenite brojeve pa se vrijeđajte kolko vas volja. Jer ovo je već van svake pameti

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,435
Ne znam, ni friška jutra ne pomažu uz sav Toblerone iz frižidera. Bit će da je to od slabe klimatizacije, a mnogo vožnje na R-u...

Mislim da je autor ove teme ciljano i vrlo lijepo dočarao stvarno stanje foruma o kojem se piše na privatnim razinama, malo nešto po temema, ali se onda opet zagnoje sa sranjima, a to upravo vidimo ovdje.

Koliko je trebalo? 3 dana da sve ode u krivom smjeru? Legendarno!

Počinjem se osjećati kao u leglu HDZa, bez obzira na sve, jedni te isti opstaju, rade kako im se sprdne, i kad sjebu, dobro je da nije i gore i to je ful ok.

Definitivno forum lagano staviti na hlađenje i češkat jajca, ali bez dirkanja tipkovnice drugom rukom, jer vidimo kako to završava...

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Zasto, pa ova tema i moze ostati za takva podjebavanja, pa nek pise ko kaj hoce, pa ko duze izdrzi, haha.
Kome ne pase, ne mora ju otvarati ni citati.

Ja po malo baliram, klima radi 😁, i sve mi je ravno.
20230710_124331.jpg

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Izvuci ga uz stup kabine, neku malo širu cijev, pa onda reduciraj, hehe.
A da onda bi morao dva puta reducirati. Onda istom debljinom cijevi.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,945
Dok sam imao u kompaniji 539, taj kurčić od cijevi je smetao pa smo ga skratili. Isto tako auspuh smo okrenuli prema naprijed da ne fila nos kad prikapćamo alat na traktor.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,435
Zasto, pa ova tema i moze ostati za takva podjebavanja, pa nek pise ko kaj hoce, pa ko duze izdrzi, haha.
Kome ne pase, ne mora ju otvarati ni citati.

Ja po malo baliram, klima radi 😁, i sve mi je ravno.
View attachment 62542
Šta si ti sad došao u ovu temu glumiti nekog drvenog advokata i kao nekog radnika? Samo moliš boga da dobiš poticaj i sviriš kurcu.
Bolje da radiš nekaj poštenoga u životu, a ne tu prodaješ maglu i samo uzimaš ovima što rade krvavo svaki božji dan, da bi ti na kraju pokupio te novce i žnjima išao na more, kurčio se s autom koji si kupijo od poticaja, častiš po birtijama i praviš derneke s mojim novcima, a ovdje glumiš ako nešto baliraš, još ti kao vruće pa bi da te mi sad sažaljevamo, odrekni se poticaja pa bumo videli kaj ćeš delat,a ne tu prodaješ maglu, a nikad nikome nisi pomogao, samo nas farbaš...

Sviđa ti se ovakav narativ?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
kaj sad ona gore usis palac karlovac..to sam malo prtljao ovih dana , da mi je u ruke inžinjera koji je to izmislio ..
zapravo ovo je prvi slučaj gdje muško ide u žensko a ispalo krivo .. 539 je neki ladyboy..

da bi to sve prikrili stavili su gore gumu na šelnu ..forma zadovoljena a kad guma istrune voda ide u filter .

moram nabaviti komad cijevi koja sjeda izvana na filter .

druga stvar je spoj filter /usisna grana , također je različiti promjer a ni osi se ne podudaraju ...čudo jedno

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
moram nabaviti komad cijevi koja sjeda izvana na filter .
To ti paše crijevo usisa ravno.

druga stvar je spoj filter /usisna grana , također je različiti promjer a ni osi se ne podudaraju ...čudo jedno
Da je čudo slažem se, filter zraka je takav kakav je i da bi obišel rezervar mora doči S crijevo.
Uostalom, kakve su danas kombinacije i obilasci s tim crijevima to je još veče čudo jer paše samo takvo i nikakvo više.

S filtera na onaj komadič cijevi ide S crijevo

A sa cijevi na usisnu granu ide ravno kakvo ti paše i na onu cijev kaj viri iz haube.

Samo nemoj ova sa linka kupovati.
Nabavi, daj napraviti.... ona opletena platnom.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ma ne , moram nabaviti metalnu cijev koja sjeda izvana na filter tak da ne treba gume .
A usis sam stavio samo ravno gumeno , jedan komad od filtra do grane .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Kaj ti sebi kompliciraš život.... onda ti ne paše ciklon pa treba njega prevariti... al dobro, svako ima svoje veselje iz samo njemu znanih razloga.
Kad piloti ne popigaju haubu ili nosač filtera to gumeno crijevo bude zauvijek.

Ja mislim da su oni stavili na usis taj komad metalne cijevi više radi toga da ga ne može usis spljoštiti.
Ne vjerujem da nisu bili u stanju napraviti dugačko S crijevo.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Šta si ti sad došao u ovu temu glumiti nekog drvenog advokata i kao nekog radnika? Samo moliš boga da dobiš poticaj i sviriš kurcu.
Bolje da radiš nekaj poštenoga u životu, a ne tu prodaješ maglu i samo uzimaš ovima što rade krvavo svaki božji dan, da bi ti na kraju pokupio te novce i žnjima išao na more, kurčio se s autom koji si kupijo od poticaja, častiš po birtijama i praviš derneke s mojim novcima, a ovdje glumiš ako nešto baliraš, još ti kao vruće pa bi da te mi sad sažaljevamo, odrekni se poticaja pa bumo videli kaj ćeš delat,a ne tu prodaješ maglu, a nikad nikome nisi pomogao, samo nas farbaš...

Sviđa ti se ovakav narativ?
To kolega, tocno si me procitao u dlaku.
Samo, more me bas ne zanima i jos ne znam jel budem isel, ali normalno, debeloga auta od poticaja budem kupil.
I ovako ih nisam za inat dizal s racuna vec par godina i mislim da bi mogel neki dobar nišan (Mečka) izaći.
Jbg, nemre svakome biti dobro ko meni, vani +35, u kabini za 3,4 stupnja vise, makar i klima radi 😆.
Neko se kupa na moru, i vozi brodove, a neko se kupa u znoju i vozi kombajne i balirke.
Al mislim da je ovima oznojenima bolje, dok stanu ispred ducana ili birtije, piva klizne niz grlo dok si rekel keks, i momentalno nam spasi život.

Najnoviji postovi

Na vrh