postoji usisno crijevo koje se ne može spljoštiti da je dugo 100 metri na ne 35 cm.Ja mislim da su oni stavili na usis taj komad metalne cijevi više radi toga da ga ne može usis spljoštiti.
Ne vjerujem da nisu bili u stanju napraviti dugačko S crijevo.
E moj Ivane, tebi se izgleda sve čokoladice rastope u kabini.To kolega, tocno si me procitao u dlaku.
Samo, more me bas ne zanima i jos ne znam jel budem isel, ali normalno, debeloga auta od poticaja budem kupil.
I ovako ih nisam za inat dizal s racuna vec par godina i mislim da bi mogel neki dobar nišan (Mečka) izaći.
Jbg, nemre svakome biti dobro ko meni, vani +35, u kabini za 3,4 stupnja vise, makar i klima radi 😆.
Neko se kupa na moru, i vozi brodove, a neko se kupa u znoju i vozi kombajne i balirke.
Al mislim da je ovima oznojenima bolje, dok stanu ispred ducana ili birtije, piva klizne niz grlo dok si rekel keks, i momentalno nam spasi život.
Napil se je vode... vruć🤣Kak' to uspijevaš?
Dobra je stepenica kad se penješ na krovTaj usis zraka!
Izvadi tu cijev i tuljak spusti na haubu
Neznam jel postojalo prije 50-tak godina, možda i je ali se niko nije dosjetil ili je bilo ovo lakše navuči nego neko tvrdo.postoji usisno crijevo koje se ne može spljoštiti da je dugo 100 metri na ne 35 cm.
Dok sem vruc pil vodu, i to jos hladnu, nikak mi nije islo.Napil se je vode... vruć🤣