• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

John Deere 2040 s

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Čekam jednog forumaša da mi se javi pa ako bude voljan doći i probati.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Pa to nije IMT ili Zetor.
JD te klase ima svoju cijenu. Jedino je za moj ukus malo premale snage za toliku masu.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
@Šanana,kaj smatraš od ulaganja pod tip-top stanje ??

Piše da cijena nije fiksna,traktor djeluje uredan,ima ph+kardan kaj vrijedi nekaj,ima jos sigurno dosta dobre opreme koja se dade iskoristit..
I na kraju svega JD je to,kaj ipak nekaj znači,i moreš biti siguran kad sjedneš u njega.

Za te pare se nude i IMT 577,i Zetori kojekakvi,pa sad biraj..

VolvoT650

Član
Tu od
9 Pro 2016
Poruka
187
Stariji je 5 godina od tvog 565, sigurno je dosta udobniji i bolji ,ali puno je to para za taj traktor.

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,796
Pa to nije IMT ili Zetor.
JD te klase ima svoju cijenu. Jedino je za moj ukus malo premale snage za toliku masu.

Vele kod nas da hrđavom xxxx svaka dlaka smeta.
Tak i ti, još nisam pročital od tebe da je to stroj i to uzmi, pitam se samo kakvu trilemu si imal kad si kupoval za sebe?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Samo velim da je meni 75ks za 4t mase izgleda malo slabo. Ne velim da ne valja.
Šanana najbolje zna kaj mu treba. To je traktor veličine njegvog Explorera, ak ne i veći, a 20ks slabiji.

Kakvu sam dilemu imal?
Financijsku, kad je 30% trebalo dati državi. Kupil sam kaj sam mogel, a ne kaj sam štel.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,796
Lova nije problem, dilema je bila oko opreme koju ima i koju nema te koju tvornica nije bila u stanju isporučiti.

Uostalom, projekt berač je bil tvornički nedovršen, projekt štore isto tak, sad je projekt kosilica koji isto zahtjeva dodatno klinčanje..... i svi ostali meni neznai projekti, ali kolko sam te slušal svakom je nekaj falelo

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Moj je 4400kg na 75ks s malo vecim motorom i ne fali mu snage. Radije nego da ima 100ks i 3.5t.
Mozda Sanani treba za druge poslove ali kod mene se dobro snalazi u svim zadanim.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Muha, pa svi težimo boljemu, kaj ne?
Kaj ti nisi delal isto na svojem bijelom projektu kaj i ja na svojima? No, nema veze.

NH, sve zavisi od potreba, slažem se. No, meni su draži lakši strojevi veće snage, jer utege je lako dodati, a snagu nemreš nadoknaditi ak je fali.

dejan.d

Aktivni član
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
939
Traktor star 30+ nebu radil brez kvarova 500+ vur godišnje. Nije to imt da su djelovi jeftini i svaki mehaničar da ga popravi.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Samo velim da je meni 75ks za 4t mase izgleda malo slabo. Ne velim da ne valja.
Šanana najbolje zna kaj mu treba. To je traktor veličine njegvog Explorera, ak ne i veći, a 20ks slabiji.

Kakvu sam dilemu imal?
Financijsku, kad je 30% trebalo dati državi. Kupil sam kaj sam mogel, a ne kaj sam štel.
Kakvi je odnos u kubikima?

VolvoT650

Član
Tu od
9 Pro 2016
Poruka
187
On se nece tako ni kvariti, jer je to kvalitet za razliku od imt.
I moj deda je prodao 565 kojeg je kupio novog i zamenuo ga je za volva koji je bio stariji 10 godina od 565, i kaze da je velika razlika jer je 565 dosta bucniji i non stop curi ulje iz njega.A taj moj volvo sad ima 40 godina i godisnje pravi preko 500rs.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
JD 106,5x110, 3920ccm, usisni.
EX95 105x115,5, 4000ccm, turbo.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Taj motor je iste zapremine kao 7745, samo je teži.

Najnoviji postovi

Na vrh