• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

John Deere 2040 s

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
More ti biti žal..Tak si kudil taj traktor a otišel je ko "suho zlato"..Bio je to i više nego dobar traktor ..
Same mu nebre biti nit sluga u poslu ni ničemu...A i buš se natražil,i na kraju bu 565 najbolji još :)

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Gle, ajmo reći da sam ja picajzla, a taj traktor je bil dosta zapušten i trebalo je tu uložiti još nešto novaca da ga se dovede u tip-top stanje, zato mu je cjena po meni bila prevelika, no ima ljudi kojima je tak svejedno u kakvom je stanju kabina i kaj pol stvari ne radi i kaj nije registriran i da nenabrajam dalje...traktor bude radil sa miksericom vjerojatno dok se ne raspadne, nebude čak ni na registraciju išao, nebude ni izlazio iz kruga farme, eto za to si ga je čovjek kupil.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
a šteta ak je to bilo u selu ....takve prilike se ne propuštaju ..postoji taj jal , jebi ga

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Složil bi se z time..
Za dobar stroj,bilo koje vrste se uvijek isplati dat koju novčanicu više,nego gledat da se prejde jeftino i onda poslije stalna ulaganja..
Nikad nema jeftino i dobro..A sitnica za ulaganje ima na svakom stroju dok god je čovjek takve prirode..

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Nikad nebi prodal stroj susjedu ni rodbini, jer je uvijek poslije prigovora, pa da im prodaš i potpuno novi stroj. No, ni kupil u istom selu.
Jednom sam se opekel, tak da razumijem Šananu.
Jel to jal ili nekaj drugo, svejedno. Traktor mu se nije sviđal i gotovo.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Zakaj ne kupiti/prodati susjedu rodbini neznam kak kod vas ali u mojem naseljku ljudi pomažu jedni drugima . A JD je ipak stroj usporedba novi Fend(135 ks) nije možel izvuči prikolicu koju je izvukel JD 2140 razlog kaj je Fend isključil zadnji pogon i prebacil pogon na prednje kotače tako je elektronika zaključila da tak treba .

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Željac, pričaš bedastoće. Ni na jednom traktoru se nemre isključiti zadnji pogon.

I pri nama si ljudi pomažu, ali uvijek čuješ priču, baš kak i pri vama. Hvala, ali ne hvala.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
kupljeno /prodajni odnos traje dok se ne napravi razmjena ..poslje enma prigovora ni bratu ,

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Prigovora možda i nema, ali ogovaranja uvijek ima...Nažalost.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Za sveznalca-pogon zadnjih točkova se može isključit na starom tveu.Po zakonu je i on traktor.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Željac, pričaš bedastoće. Ni na jednom traktoru se nemre isključiti zadnji pogon.

.
ZJ prednji kotači su se okretali zadnji nisu ili je nas desetak krivo vidlo ??

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Dečki, da napišem još jednom.
Točno je da sam bil zainteresiran za taj traktor iako nisam uopće fan JD-a, ali neku sigurnost mi je ulijevao znajući da je več 15 god u selu, pa ajd reko možda bi se to isplatilo kupiti, al bil sam i dalje skeptičan pošto taj traktor nije nikad radio ni 200 rh god, zadnjih godina nije nikaj radio, a kod mene bi došao na 500-600 rh godišnje i bojao sam se kvarova/popravka, možda bi sve bilo u najboljem redu, al bio je dosta zapušten. Sad prije prodaje je bio kod majstora, nešto su ga servisirali za prodaju, curjelo je tu štošta iz njega pa su mjenjani semerinzi razno-razni, pumpe predihtavane...ja sam sve to znao, bilo koji drugi kupac nije.
Pregovarali smo 2 mj. oko cijene, nisam htio nikako dati 10.000€ jer je to precjenjeno i previše za taj traktor, puno je i 9000€ za njega bilo jer njegova realna cijena s obzirom na godine i stanje je bila 8000-8500€ i to sam s puno ljudi raspravljao koji godinama voze samo JD traktore, rečeno mi je da sam lud ako dam 10.000€ za njega jer mogu očekivati razne kvarove, a to sve košta. Ja sam izašao s ponudom 9000€ i rekao sam mladom gazdi da ako ga ne proda da ga na jesen/zimu ja kupujem, uglavnom tak je to sve bilo, da sam bio baš nešto ludo zagrizao za njega ja bi ga kupio odmah.
Morate znati da sam ja mali poljoprivrednik i da bi jedva nategnuo neke novce za njega, pod uvjetom da bi morao prodati moj 565 i odreći se još dosta stvari za tu kupovinu, nadam se da me razumjete, nemam nikakve ušteđevine sastrane da bi imao keš lovu za traktor.
A i činilo mi se malo koda bi radije prodali traktor nekam dalje nego da ostane kod mene tu u selu, valjda je tak i moralo biti, ljudi imaju para i tak je to.

Velim još jednom, nisam baš zagriženi fan JD-a pa mi nije toliko žao kaj je traktor prodan, želim svu sreću novom vlasniku.

Nego da ostanemo u temi...

Na ovog sam naletio jučer u oglasima, tu je u susjednom selu, predpostavljam kod švercera, cjena nije loša i spremam ga se otići pogledati i probati, taj bi možda još i bolje zamjenio 565.
http://www.njuskalo.hr/traktori/prodajem-traktor-marke-john-deere-2040-oglas-23026042

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Za sveznalca-pogon zadnjih točkova se može isključit na starom tveu.Po zakonu je i on traktor.

Ma imaš praf, zaboravil sam i SS-A. I na njemu se može isključiti zadnji pogon. Pa i skoro svaki zglobaš kad mu pukne kardan.
I nisam sveznalac: vidiš da znaš više od mene :)

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Pa možda kaj su vrata šoferšajba pa ti spoj zastire vidno polje i auspuh malo smeta dok se ne navikneš .

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Puknuti, najveća mu je mana kaj nije narančaste boje :)
Recimo, mana mu je raspored brzina, jer uvijek treba šaltati obadvije ručice mjenjača...no ima i puno lošijih traktora, pa to nije vrijedno spomena.

Najnoviji postovi

Na vrh