• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

John deere 2140

bozic.hrvoje

Aktivni član
Tu od
1 Lis 2013
Poruka
334
Zelio bih staviti manometat ulja u motoru pa me intesira mogu li gore kod ulaza u turbo napraviti adapter ( t komad ) na kojega bi onda isao i lajtung ulja za turbo i taj senzor? hocu li tu dobiti realna i tocna ocitanja tlaka?

Prilozi

• IMG_20240508_200713.jpg
    IMG_20240508_200713.jpg
    43.4 KB · Pregleda: 24

swedenmark98

Novi član
Tu od
19 Velj 2025
Poruka
3
Pozdrav ekipa,
imam također JD 2140 sa SG2 kabinom te sam naišao na problem.
Naime, kod kiper prikolice, traktor bez problema diže punu ili praznu prikolicu, međutim kada se prikolica treba spustiti odnosno kad rasteretim kiper na ručici (vratim u prvobitni položaj) prikolica se ne spušta odnosno treba mu 15ak minuta da je spusti.
Do čega bi mogao biti problem? Probao sam i nije do prikolice, radi na drugome traktoru.

Najnoviji postovi

Na vrh