Za cijenu necu pitat,nego,kakvi su dojmovi? Dali vrijedi tih silnih novaca? Dali ima nešto posebno na njemu?
Heheh...videl sem ga dok je prešel.
Jel ga Boško doteral doma??
Veliš bude ga dal kum malo pod balerku na leto??
Kakav plug i kakva kombinacija bude,koje širine?Pozdrav ljudi!
Stigel u moju ulicu JD5100R...-OSNOVNA OPREMA SERIJE PREMIUM
-DODATNI UTEZI, PREDNJI 300 KG
SLIKE, I DOJMOVI (a neeee, nebudem dušu ostvil u njemu) STIŽU ZA VIKEND!
Osjećam da se budemo puno družili!
nadam se do proljeća da mu stiže Kuhn plug i Kuhn rotodrljača+sijačica...
ali polako...
Kakav plug i kakva kombinacija bude,koje širine?
Traktor nije nešto,bar se tako meni dopao,zvuk ima ko neka igračka...
Previše para a dobiš skakavca..
koliko sad dođe takav jedan?
A gle,dok me upoznaš možeš reč kaj misliš o meniBude 2,5 m kombinacija...al polako još...
A Marko, neverovaten si ti čovek...jbt sakom loncu poklopec...
Neznam ja kak tebe ljudi doživljavaju v "narodu" kak se to veli inače...
Pa ti si najpametneši, se navek najbolje znaš....
Ovo je tema o traktoru koji spada u 5 NAJBOLJIH TRAKTORA NA SVIJETU u svojoj klasi!
To je dokazalo puno istraživanja, i puno korisnika potvrdilo! I TU SE NEMA KAJ REĆI!
a evo njega padobranca, to je skakavac, traktor nije nešto...
suzdrži se komentara koji nisu na nivou
u toj klasi ni nema puno vise od 5 traktora,pogotovo ako uzmemo u obzir cijenuOvo je tema o traktoru koji spada u 5 NAJBOLJIH TRAKTORA NA SVIJETU u svojoj klasi!
To je dokazalo puno istraživanja, i puno korisnika potvrdilo! I TU SE NEMA KAJ REĆI!
u toj klasi ni nema puno vise od 5 traktora,pogotovo ako uzmemo u obzir cijenu
hehe....nema da, a čuj to je vrh...i cjenovno i kvalitetno...
A gle,dok me upoznaš možeš reč kaj misliš o meni
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=7G9XWrqxoNs[/YT]
Neznam puno stvari na svijetu,više toga neznam nego što znam,ali oko Traktori znam jako puno,i tu se nedam sam tak,jer me to zanima i stvarno pratim sve oko toga.Povezujem ono kaj čitam,ono kaj čujem od drugih i osobna iskustva..
Neznam kaj ti je tak zasmetalo u mom komentaru?
Samo kažem kaj mislim o tom traktoru kad je on predmet rasprave,nisam te ja ni silio da pišeš o njemu ni ništ,isto kao ni ti nisi tražio moje mišljenje.
I u zadnje vrijeme slabo pišem po forumu,pa neznam otkud ti to da sam "svakom loncu poklopac"?
Da slažem se,al ne JD nego FENDT...
E sad ga budemo opet rastegnuuuuuuuuuli...dal je bolji Lindner,JD, Fendt ili neki 4.
Ali ovaj JD definitvno spada među najbolje, sve statistike to potvrđuju...
Ako čemo o statistikam,ne pratim ih nekaj previše..Al probaj zaključit kak statistika može dat neko mišljenje o traktoru koji kod nas nije na tržištu dulje od 2-3god,dal se tu može provjerit pouzdanost traktora?
Neznam koje statistike gledaš,dal one u birtiji ili neke iz Austrije,Njemačke ili iz svijeta?
Poznato je od davnina da JD-a prodaje samo ime, a u kvaliteti je jednak ko i svaki drugi zapadni traktori koji su daleko jeftiniji od njega.