:?ZJ kaže:Mario, svi traktori koji idu 50 km/h moraju imati ogibljenu prednju osovinu (koliko ja znam), tak da Deutz modeli Agrotron i njihova S+L+H braća imaju također.
u Europi da, ali kod nas na balkanu mislim da zakonodavac uopće nije vodio računa o tome da traktor može ići 50 km/h a kamoli o suspenziji osovine..Bobo kaže:U Europi je zakon takav da svi traktori koji mogu ici 50Km/h moraju imati ogibljenu prednju osovinu, i mislim cak i da na bilo koji nacin koce i naprijed...
To sam davnih dana procitao na farmphotu, jer je bas bila rasprava oko ogibljenja prednje osovine i transportu...
Bobo kaže:Pa takvi traktori se proizvode u Europi, a ne u hrvatskoj...
I iz Europe traktor koji ide 50km/h i vise ne moze izaci iz tvornice bez ogibljene prednje osovine... Kao sto znamo Rusija nije u europskoj uniji , pa onda dobijemo kojesta i svasta na nnasem raznolikom trzistu
TX75 kaže:
apsolutno nisi u pravu, ako je traktor naručen za naše tržište sa getribom 50 km/h onda on ne mora imati suspenziju ako nije naručena i suspenzija..Bobo kaže:Pa takvi traktori se proizvode u Europi, a ne u hrvatskoj...
I iz Europe traktor koji ide 50km/h i vise ne moze izaci iz tvornice bez ogibljene prednje osovine... Kao sto znamo Rusija nije u europskoj uniji , pa onda dobijemo kojesta i svasta na nnasem raznolikom trzistu