Jesam te "zacoprao" neki dan...
@Charlip spomene jd-a,i mislim si kak si se preporodio kad si presao sa zetora na jd-a...i danas vidim šarafanje.
Po običaju vjerujem da ćeš sve srediti,a držim fige da je koja sitnica u pitanju
Ma nisi
To pištanje je tu od mjeseca Ožujka, o tom vremenu je stari malo zaboravio otvoren šiber i ostavio na otvorenom pa je nakislo. Sreća, jedino je prekidač prednje vuče i taj nesretni senzor valjda dobio po piksni, da je glavna elektronika zaksila, bila bi fina cifra od kakvih 30k bez ramžišljanja, mada mislim da je ovo pištanje generalno zbog tog problema sa elektronikom jer samo treba dovesti "živu" struju na konektor od el. reverzera na terminal F i to je to, radi kao i prije. Eto usput i savjet ako slučajno netko bude radio mada koliko vidim, malo je poljoprivrednika koji šarafaju sami, to samo entuzijasti, ostatak samo zove servis pa kuka i plače kako je skupo... Malo su mi se već zgadile te priče 😅 Moj je došao u stanju u kakvom je došao i odakle je došao, nemam se šta praviti da nema nikakvih radova na njemu hahaha
A što se tiče preporoda, ahh, mislim da tu nemamo puno o čemu pričati, Zetor mi je i dalje drag jer smo se družili jako puno, I dalje se družimo u prskanju, sjetvi itd... Ali ovo je gospodski traktor, bez obzira na godine, udobniji je i tiši nego neki noviji hehe
Airbox, nisam znao da na 00 postoje takve. Da nije netko naknadno stavio? Inače ta stvarčica košta oko 5t kuna.
I imaš sreće što je takva jer ta samo "pišti" u radu i voziš se. Ona druga, starija jednostavno izbaci i neće stajat u položaju za naprijed nego ju rukom moraš držat stalno ako se hoćeš vozit.
Zadnji modeli 00 serije iz prelaznog perioda, odnosno '98 su dolazili sa elektronskim reverzerom, pogotovo premium. Barem sam ja takvu informaciju dobio jer sam i ja mislio da je to neka kemija.
Da, malo pila nerve, ali sad ćemo i tome dohakati 💪💪