Da bi ju zavaril isto ju moraš rastaviti jer budu orinzi stradalimislim da će biti proba sa varenjem
Da bi ju zavaril isto ju moraš rastaviti jer budu orinzi stradalimislim da će biti proba sa varenjem
Vjerojatno je netko popravljao, navodno se počepe kanalići na tiskanoj ploči, ili se pojebu ventilići unutra, što je stvar kod mene i onda ne odrađuje kada je ulje na radnoj temperaturi. Pošto mi prvi power za ništa ne koristi, onda sam odlučio ne dirati dok danas sutra ne bude trebalo tarne prstenove mijenjati ili se desi nekakava druga havarija.Tako nekako sam i pretpostavio da će biti rješenje, vijak plus aluminij, nikad ne završi dobro. E sad, da li ići na tekući metal, ili ima nešto pametnije? Poweri rade svi, i koliko se kužim rade dobro, nisam primijetio neke probleme.
A on krivi one prije sebe..e pa nečeš razbonjiče.xdA zašto baš kod vas? Pa prljavo ti gorivo 😜🤣🤣
To ti je kad nemaš profi gorivo za badava…Nije čudno da se zaštopa al mi je čudno kak svaki dobro ide i onda nakon max. mjesec dana rada kod nas stane🤣
Vidiš vidiš, ako ti je negde vakum pumpa loša ili slaba samo treba malo poštopati i eto pumpe večeg vakumaali je fora što se onda na situ se stvara veći vakuum