dragan djoji
Novi član
- Tu od
- 4 Tra 2023
- Poruka
- 6
Pozdrav . Dali neko zna na kom mjestu se nalazi broj sasije na john deer 2450? Nasao sam nekakav broj na plocici, ali ne odgovara broju u saobracajni.
Pa nije da cure , nego mi se čini da onaj u sredini pipac ne otvori do kraja na jednoj od utičnica. Recimo dignem tanjuraču vučenu, i onda neće da spusti. Ostane mi pritisak na crijevu , pa onda moram iz crijeva tanjurače ispustiti ulje na silu da je spustimAko ih već imaš probaj reparirati s novim brtvama.
Pa palo mi je to na pamet , samo piknuti malo na njega , imam osjećaj kao da fali par mmEeee. To mi je jedan majstor za hidrauliku rekao da se potroši vrh tog pipca i da se da malo materijala dovariti gore
Pa nisam baš kad vidim ove cijene 🤣 mislim da će biti proba sa varenjem , pa ćemo vidjeti 😁Ako si već zagrizao kupiti novu, nemaš kaj izgubit😁
Meni ti izvodi iza sve skupa nekak nikak rade. Par spojnica curi, ne radi regulacija protoka i tak, ubiti funkcionalno je ali nije fino kako bi volio, a nema nigdi bas opisano na internetu da probam sam rastaviti pa po nutra neke ringe mijenjati, a i ne igra mi se previse da nebu skupa igra na kraju, tako da, kak je je...