marijogjulic
Aktivni član
- Tu od
- 26 Lis 2013
- Poruka
- 526
Pa vjerojatno bi trebala, samo nije, a traktor je radio, ne idealno, ali je radio, zato mi je čudno.
Pa i ova kaj je u rezervaru je također transfer pumpa samo je strujom gonjenaAko ima roto pumpu, njezina transfer pumpa stvara podtlak
(...nego ima li Golf2 dizel npojnu pumpi ili ne?)
Pozdrav, ja sam imao problem zaletavanja motora na Claas axos, Perkins motor. Rjeseno sa novom AC el. pumpom jer stara malo radila, malo ne, a razlog tome su bile istrošene četkice elektro motorića.Pozdrav, evo mene opet, pisao sa u par postova iznad o problemima koje imam, e sad ima jedno ludo pitanje, koje mi nema logike, ali hajde, danas smo izvalili pumpu iz rezervoara, po svemu ona ne radi, spojili smo je vani na akumulator, kao da bi htjela da krene, nešto malo trzne i to je to, e sad je pitanje, dali je traktor mogao raditi bez nje, dali je Bosch pumpa mogla vuči gorivo iz rezervoara sama, i zato radi sa tim zaletavanjima?
Novu pumpu sam naručio, vidjet ćemo što će reći kad je stavimo, ali eto zanima me dali je moguće da je radio bez nje, jer nije se niti čula niti išta. 😅
Nemoj,molim te🤭Sutra kad svršim, nabacim slike