• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JOHN DEERE

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
531
Treba nova lamela🤣

Prilozi

• IMG-20260729-WA0002.jpeg
    IMG-20260729-WA0002.jpeg
    48.5 KB · Pregleda: 38

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
531
Zamjenimo to, ili ostavimo tak pa bude isal jos koju godinu?

yama13

Dobro znana faca
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
709
Pozdrav,

Mi skinuli getribu sa JD 6220,, pumpa otišla i nešto sitno.. uglavnom bila je sumnja kod skidanja kardana jer je nekako kratak i na bi skužili da trakotor ima ubaćenu getribu sa pužnim brzinama ali nema izlaza iz getribe tj poluge kojom se može ukljućiti, u getribi ima sve, sinhron, vilica sve sve al nema prema van poluge. Jel moguće da su ugrađivali tak getribu a da nisu napravili kao do kraja? Rekao serviser da to još nije vidio.. praktički fali cca 600 € dijelova i da imam pužne brtzine u funkciji.

Imate za preporučiti nekog majstora ili servis okolica Zg. Potrebno mi je kalibrirat hidrauliku na jd
098383917

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
983
Poslije saznanja da BMWu moraš plaćati pretplatu ako želiš imati grijane siceve - više me ništa ne može iznenaditi.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
12,318
Znam za one u Đakovu i one u Križevcima, ali ove bih izbjegavao (već sm pisao negdje o JD o njima)

Najnoviji postovi

Na vrh