torpedo 7506
Član
- Tu od
- 6 Pro 2010
- Poruka
- 135
kao sto pise kupujem balirku ali neznam koja je bolja moze li mi netko objasniti prednosti i mane tih balirka
na prvom izlazu špaga iz klupka imaš dva zatezača na opruge, pogledaj koja špaga ti je duža i zategni za par krugova tu leptir maticu od te špage.ima li neko mozda nekakvo upustvo za welger ap 41...imam problema u vezanju spage tj cesto se desi da je jedan kraca od druge...hvala unaprijed..
za 2000 komada ti je dobra i welger ap 12, imaš je u rubrici prodaja za 8000 kn.koju biste mi wi predlozili od svih welger
malo si se zabunio čovjek netraži rolo balirkuWelger rp 12.
uvaženi kolega zar nevidiš da je pele predložio RP12 a ne AP12Ma nije nikakva zabuna Welger AP 12 je balirka za kvadratne bale nije to rolirka
koju biste mi wi predlozili od svih welger
Za svoje potrebe,znaci za svoju kicmu e tu dajem prednost ap41 i jeftinija je,a nije 51 nesto puno bolja od nje osim veceg tunela,i malo modernije vezivanje al ja ni sa ap41 nemam problema,preko 10000 ove godine odradila bez problema.
Prvo si sam smisli dali želiš veče i teže bale ili manje i lakše. Ako imaš 100kg ili 50kg,dali češ moć bacat bale od 10kg ili 20kg.A onda tek razmišljaj o balirci. Što je manji broj to su manje bale,šta veči broj balirke to veče bale. Manja balirka ti je sporija u radu,a veča je naravno brža.
Balirke koje imaju neparni broj tipa 41,45,61 su starije balirke,a balirke 42,52 su novije. I što je veči broj balirke to je veča.