To što loše čiste je obično razlog jer ljudi stavljaju komašački sto od polovnih berača gdje su gumeni valjci već potrošeni i imaju veliki zazor usled potrošenosti piksni , znači kada se stave nove gume i nove piksne te našteluju zazori to je već neka druga priča
Kolega je skoro zamijenio gume na Z224 i čisti sasvim dobro
Heder , on najviše oštećuje kukuruz na onoj sabirnoj spirali koja privlači do prijemnog elevatora i sam prijemni elevator ali to ima i svaki dvoredni zmaj
Recimo gledao sam da tu spiralu ljudi naprave od gumene trake a odsijeku onu metalnu , ustvari ostave samo donji dio da mogu gumu pričvrstiti , kažu da manje šteti klip e sad koliko im je vjerovati ............
Razlika burgona i zmaja ili sipa je što burgon ima valjke umjesto otkidačkih ploča te samim time uradi više posla u prvom kontaktu sa stabiljkom , jednostavno masa koja ide na komušački sto je dosta čistija i manje je posla za komušače , po meni dosta bolje rješenje
Takav sistem je imao prvi zmajev berač K2 (mislim da je prvi) ali mi nije jasno zašto je taj sistem zapostavljen , svi vlasnici koji imaju K2 i remontuju ga kažu da nema boljeg berača za manje para
Juče sam gledao jednu kreaciju samohodnog berača , osnova je zmaj 142 + heder 4 reda , 16 komušačkih valjaka
Stanje je i više nego jadno , znači potrebno je :
-kompletan remont hedera , takodje i remont tarupa koji je nabudžen od nekog JDa i bukvalno je u stanju raspadanja , čak je i van funkcije
-prijemni elevator takodje sređivanje
-komušački sto , sve gume i piksne zamijeniti
-krajnji elevator mora se modifikovati jer stoji dosta vertikalno i remontovati
-bunker se mora okrenuti za 90 stepeni da kipa bočno pošto sada kipa nazad
-kabina je totalno devastirana , nema niti jedno staklo
Od pluseva ako se mogu naći su recimo nove prednje gume , sve ostalo je tuga , transmisija i motor djeluju upotrebljivo mada ga nisam probao niti palio
Na njemu bi trebalo dosta posla da se to dovede u red što nije nemoguće ali je pitanje isplativosti investicije