• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kakve motorne pile preporučujete.....???

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Teško je to ak ju nemaš objasniti, to je posebno sve rađeno sa ljubavlju, posebni detalji, jako je ljepa, privlači pažnju di got se pojavi. Ali moraš voljeti husqvarne da to shvatiš, to je ona čar, jer husqvarna voli svoje kupce, kupci zadovoljni, ne dopušta da se ne sviđaju ljudima.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Danas sam ipak kupio husqvarnu 365 ...
Ti si u BiH?
Koliko znam, to je 365 special, (pra)stari model, 65 cc, a na žalost ne ovakav kakav se prodaju u HR i SLO.
Dobra pila, nek te izvrsno služi (y)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
To je 545 sa drugim fergazerom i strujom. 😉
Već vidim kad bum došel u dućan nebum znal kaj kupiti, al imam ja za to rješenje 👌😉😇🍺

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
To je 545 sa drugim fergazerom i strujom. 😉
Već vidim kad bum došel u dućan nebum znal kaj kupiti, al imam ja za to rješenje 👌😉😇🍺
Pol ks više, brže se vrti, revboost.. A jednako je lepa ko 545 😉

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Ja sam uvijek za stihl, i stihl je za mene zakon, ali kad se bira između ova dva modela i ja bi izabral husqvarnu, ova 365 je old school i nemam zamjerke za tu pilu, tim više što ona drži best buy cijenu već godinama

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Sve mi jasno, al opet onda imam novi problem, neznam kak da se između tri modela odlučim koju da kupim, i ovak ne spim po noći od ovih dva modela, al to bum na licu mjesta odobral koju kupujem a netreba mi 😇opće neznam kak bum ju uskladištil do druge godine da bu mi zapakarina 😊jer nemam kaj ovo leto više snjom delat.

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Je to su pile za delati, a ne za čuvati u kutiji i tu i tam ih poglancati :hahah:
Kome nije bitno kaj budu susedi rekli, buju kupili i stariji model, mada nije lijepa :hahah:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,618
Bil sam ja h točno takvoj kak si sad ti. Nisam znal jel kupiti ono kaj je malo jeftinije ili skuplje (a bilo je baš lijepo :hahah: ). Na kraju nisam nijedno nego treće, provjereno dobro. (y)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma ja sam odlučil kad bum došel kupit rekel bum trgovcu da mi oba dve stavi na onaj pult, i onda mi je jedino rješenje neku brojalicu tam brojati.
Npr, :eci peci pec, ti si mali zec, a ja mala vjeverica eci pec pec, onda bum kupil koja mi ispadne u brojalici😊👍
Druge nema, nezmam kaj da napravim, ili možda en ten tini, savaraka tika taka bija baja buf👌😇

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Ti si u BiH?
Koliko znam, to je 365 special, (pra)stari model, 65 cc, a na žalost ne ovakav kakav se prodaju u HR i SLO.
Dobra pila, nek te izvrsno služi (y)
Da ja sam u BIH ,jeste ovo je special platio sam je 1310km ,a koje je razlika sa tim vasim u HR zar nisu iste ?

Najnoviji postovi

Na vrh