• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kakve motorne pile preporučujete.....???

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,892
Danas sam ipak kupio husqvarnu 365 ...
Ti si u BiH?
Koliko znam, to je 365 special, (pra)stari model, 65 cc, a na žalost ne ovakav kakav se prodaju u HR i SLO.
Dobra pila, nek te izvrsno služi (y)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
To je 545 sa drugim fergazerom i strujom. 😉
Već vidim kad bum došel u dućan nebum znal kaj kupiti, al imam ja za to rješenje 👌😉😇🍺

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
To je 545 sa drugim fergazerom i strujom. 😉
Već vidim kad bum došel u dućan nebum znal kaj kupiti, al imam ja za to rješenje 👌😉😇🍺
Pol ks više, brže se vrti, revboost.. A jednako je lepa ko 545 😉

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Ja sam uvijek za stihl, i stihl je za mene zakon, ali kad se bira između ova dva modela i ja bi izabral husqvarnu, ova 365 je old school i nemam zamjerke za tu pilu, tim više što ona drži best buy cijenu već godinama

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Sve mi jasno, al opet onda imam novi problem, neznam kak da se između tri modela odlučim koju da kupim, i ovak ne spim po noći od ovih dva modela, al to bum na licu mjesta odobral koju kupujem a netreba mi 😇opće neznam kak bum ju uskladištil do druge godine da bu mi zapakarina 😊jer nemam kaj ovo leto više snjom delat.

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Je to su pile za delati, a ne za čuvati u kutiji i tu i tam ih poglancati :hahah:
Kome nije bitno kaj budu susedi rekli, buju kupili i stariji model, mada nije lijepa :hahah:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,029
Bil sam ja h točno takvoj kak si sad ti. Nisam znal jel kupiti ono kaj je malo jeftinije ili skuplje (a bilo je baš lijepo :hahah: ). Na kraju nisam nijedno nego treće, provjereno dobro. (y)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma ja sam odlučil kad bum došel kupit rekel bum trgovcu da mi oba dve stavi na onaj pult, i onda mi je jedino rješenje neku brojalicu tam brojati.
Npr, :eci peci pec, ti si mali zec, a ja mala vjeverica eci pec pec, onda bum kupil koja mi ispadne u brojalici😊👍
Druge nema, nezmam kaj da napravim, ili možda en ten tini, savaraka tika taka bija baja buf👌😇

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Ti si u BiH?
Koliko znam, to je 365 special, (pra)stari model, 65 cc, a na žalost ne ovakav kakav se prodaju u HR i SLO.
Dobra pila, nek te izvrsno služi (y)
Da ja sam u BIH ,jeste ovo je special platio sam je 1310km ,a koje je razlika sa tim vasim u HR zar nisu iste ?

Na vrh