Imam, ali je na izdahu...a i vrlo je slab i starPa sad si rekel da imaš trimer? Ili kam si natočil benzin?
Imam, ali je na izdahu...a i vrlo je slab i starPa sad si rekel da imaš trimer? Ili kam si natočil benzin?
Nemoj stavljati više ulja, nije to dobro.Hvala kupljenec i muha...čak mi se čini da mi je neko bio rekao da je jača mješavina osim dima i bolja..radi kvalitetnijeg podmazivanja
Forumsko pravilo tjedan do dva.Samo još jedno Pitanje.
Koliko kada se napravi mješavina od 5 litara, može gorivo stajati...glupo reći ali koliki mu je vijek trajanja?
Nek ostane, nismo jako zamučkali temu, a djelom se i teme drži@MUHA a ti to premjesti u temu sa gorivom.
Paaa... opasno izgleda možda ju najesen i kupim. 60 ccm motor, 4.2 ks. Bila bi odlična zamjena za staru ms 290 koja je identičnih karakteristika.Piše na službenim stranama 5.9kg,ko zna jel to točno, neznam kolko ima lanc i vodilica, a sigurno još nekaj se nakupi+benzin i ulje.
Kaj si bi ju kupil? 😊🏁Husqvarna Motorne pile 555
Pila razvijena za zahtjevne poslove. Novog dizajna, prepuna sirove snage za efikasan rad. X-Torq® motor osigurava više snage kada je trebate, 20% manja potrošnja goriva i 75% manje emisije štetnih plinova.www.husqvarna.com
Pa nisi je probao a toliko hvale. Nakon reklame jel ostaje tebi il je vracas.Iz prve ruke ti mogu reći da je stroj samo takvi, nebuš požalil ak ju kupiš😉🍺
Jel bi i ovu čuval zapakiranu ili bi ju probal 🤭Pa nisam je probao, siguran sam, vidim kako izgleda