To bi kolega Kupljenec mogao najbolje objasniti.Vjerujem,a od Husqvarne sta bi ste novo preporucili
Nebi bila slaba, ak imaš lovu kupi ju.Dali je to profi model,a za moj posao godisnje 30 m buk dali bih 130 bila slaba
Vjerujem,a od Husqvarne sta bi ste novo preporucili
Vidim da se razumijete u Husqvarnu i da posjedujete 137,dali je to Slicavan model i kako se ponasa 137 sa pilanjem ogrijevaNebi bila slaba, ak imaš lovu kupi ju.
Husqvarna je ipak top klasa, ali ako imaš nekog prijatelja koji ti ju može na firmu uzet na konju si🙃
I ja bih Husqvarnu130, 137, 440, 445, 450 su plastične.
353, 359 imaju metalni karter i zato ti velim da je 353 najmanji model kojeg bi ja gledal.
Uostalom, i sam imam njezinu sestru crvene boje, pa znam kakva je to pila.
Ak hoćeš novu onda 545 ili 555 Mark2.
Kaj se tiče Stihla, u njih se ne razmem. Jedini njihov model kojeg poznam, i koji mi se donekle sviđa, je 026/260/261...
HvalaZamjena je 135mk ll.
Ali moja preporuka ti je ova.
Motorna pila Husqvarna 440 II - Trgovina i usluge Blažević
Husqvarna motorna pila 440 II izvrsna opcija za sve one koji traže visoko kvalitetan i pouzdan alat za rezanje drva. Husqvarna 440 II je snažnim 1,8 kW motorom koji omogućuje brzo i precizno rezanje, čak i kada se susretnete s tvrdim drvetom. Ova motorna pila je izrađena od kvalitetnih...www.trgovina-blazevic.hr
Drugo opće nemoj gledat ako hoćeš mirno piliti i imati drva spremna.I ja bih Husqvarnu
Koje su ovo izjave.... Naglasio bi da je Stihl i dalje tata mata na pilama... između ostalog dajte usporedite sve pile H-S i bute vidli da Husq uopće nema ni cijelu paletu koju Stihl nudi...Drugo opće nemoj gledat ako hoćeš mirno piliti i imati drva spremna.
Kupi novo, za kucu i tu metrazu sto se kaze sluzi dok si ziv... Imas stilku takodje koja kad je akcija kosta alo se ne varam oko 350e nznm tacno kolilo hp ima ali ce da te sluzi odlicnoStaro je uvijek staro, možeš kupit samo nešto što je za "udaju"
Dobro, husq nije losa šega/pila... Stric mi je ima 15 godina svjecicu jednu je samo promijenio i to je ona "male" konjaze a zavrsava mu posao kao da je od 5.5 hp. On godosnje presega preko 30 m drvaKoje su ovo izjave.... Naglasio bi da je Stihl i dalje tata mata na pilama... između ostalog dajte usporedite sve pile H-S i bute vidli da Husq uopće nema ni cijelu paletu koju Stihl nudi...
Pa to su izjave korisnika i osobnih iskustva 🍻😄Koje su ovo izjave.... Naglasio bi da je Stihl i dalje tata mata na pilama... između ostalog dajte usporedite sve pile H-S i bute vidli da Husq uopće nema ni cijelu paletu koju Stihl nudi...