drazenhonda
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Stu 2010
- Poruka
- 2,758
Mozda je ler gas mal pa ima neujednačen rad. Pokušajte da dodate gasa, da se lanac ne okreće pa vidi dali imaš te zvuke. Na osnovu kako si opisao trebalo bi biti tako. Ako vidiš promjenu onda možeš pojačati ler gas (nadam se da taj model ima vijak) a da ostane lanac miran.View attachment 46042
Stigla je, snage ima dovoljno, jedino dok radi u leru nesto kao da strze ili zvocka. Jel moguce da je to samo dok se razradi malo?
Nekom palo sa kamiona🤔
Pritiskom na gas to zvockanje nestaje, cuje se samo u leru nakon 2 3 sekunde. Takoder primjetio sam kad duze stoji u leru (20-30 sekundi) se zna ugasit i ugasi se skroz laganim pritiskom na gas, a cim dodam malo vise gasa radi najnormalnije. Moguce je da samo treba pojacat ler gas?Mozda je ler gas mal pa ima neujednačen rad. Pokušajte da dodate gasa, da se lanac ne okreće pa vidi dali imaš te zvuke. Na osnovu kako si opisao trebalo bi biti tako. Ako vidiš promjenu onda možeš pojačati ler gas (nadam se da taj model ima vijak) a da ostane lanac miran.
Sta bi onda trebalo napravit?Lančanik je u stvari čelicno zvonce, te ako je neujednačen rad radilice ono počne da uveliča neke zvuke, koji se pojavljuju na tegovima, prstenu idr.
Hvala na odgovoruSamo ler gas ako je do njega a kako si naveo to bi bilo tako, javi ako je bilo uspeha ili ne.
U dizne nemoj dirat ako je nova pila I dok je u garanciji dizne se ne diraju već u servis. Za kvačilo sam naveo zašto ide zvuk.
Echo na oko izgleda kao supergoldy pila, malo sam je vrtio po rukama i ms 170 izgleda kvalitetnije i zgodnije za koristenje.Pogledaj malo i brand echo, dosta ih reklamiraju kao high tech.