• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kakve motorne pile preporučujete.....???

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
A problem je kad neko ne vidi dalje od štila🙂a godinama je husqvarna broj 1.
Ali štilovi fanovi ne kuže u čemu je štos🙂
Husqvarna nom stop nekaj razvija, od eko norme, potrošnje, dizajna, do svega, a štil je ko štil, stara slava i to ih drži na 4.mjestu alata na svijetu. 🙂

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja samo govorim činjenice i stvarne stvari, ja ne izmišljam toplu vodu.
Postoci u svijetu govore kaj valja a kaj ne, kaje na staroj slavi🙂ja ipak volim bit u korak sa vremenom.

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Ako nekome nikak objasniti kako stvari stoje.... mislim da svi znaju ko je taj.

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Pomalem dečki,bute počeli svršavati na te pile. Ko se bavi s tim poslom bu odabral ono kaj je njemu najbolje i s tim bu kruheka služil. Mi ostali lajbeki koristimo kaj imamo i kakve su nam potrebe
Ma meni je svejedno dal je stihl ili husqvarna, al mi je fora kad se ta tema spomene, pa kupljencu proradi kompleks "moje je najbolje" i skače na svaku riječ protiv :hahah: :hahah: :hahah:

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Ne velim da imam bolje, imam jače, to možemo dokazati jako lako, a bolje, e to ne možemo dokazati. Eventualno to da je jedna od te dvije xp model, a tvoja nije :hahah: :hahah: :hahah:

Najnoviji postovi

Na vrh