Haha javili mi kad si kupio 😀. Salim se. U subotu sam imao u rukama ms 362 ali nije kao tvoja malo je starija ,stvarno dobra pila nemam rijeci. Onako mi nesto dodje mozda je 362 😁😁 . Svaka cast na izboru ,da dugo traje.Jedino neznam kako je kolega nedimN prije pogodio da je MS 362?? 🤔🙂
Čestitam na mudroj kupnji. Inače moj prijatelj ima 362 cm potrošila je preko 1500 litara benzina bez kvara on se bavi šumom tako da je pila vrhunska. Čak je i mene nagovoril,ali sam ja na kraju ipak kupil ms400 ,ali to su skoro iste pile.Stihl MS 362 C 🔝👍
Zašto Stihl? Zato 😉
Evo uži izbor je bio MS 261, H555, H560 ali nekad kupiš ono šta si najmanje očekivao.. 362 nije baš bio izbor isključivo zbog cijene ovih godina, al evo nešto se uštedjelo plus žena dala blagoslov i naravno preko firme uspjeli pa onda ispada jeftinije. Jednom se kupuje u mojem slučaju pa eto da me drži 15-20g. neću sad gledat razliku 1000kn mada je i to punoo🙃
Sa nekim forumašima sam se konzultirao i hvala im 🍺🍺 al evo odluka je pala na jaču pilu u odnosu na 555 i 261. S time da stihl ima i povijest u obitelji od djeda, oca pa eto sada i ja. Imam manju stihl ms 250, pa mi i ova kombinacija nekako odgovara.
Isprobao sam upalit, radi ko singerica, nije teška, odgovara mi u ruci, nisam još vagao, onako brzinski pregledao, pritegnuo sve šarafe, samo na drški 2kom trebalo doteč. Isprobao nešto sitno odrezat. Uglavnom za sad sve super 🙂
Jedino neznam kako je kolega nedimN prije pogodio da je MS 362?? 🤔🙂
View attachment 53327
View attachment 53328 View attachment 53329
Inače reko sam trgovcima nek mi ju isprobaju, provjere, pošto imaju u sklopu servis, i kao sve radi isprobana. Dođem doma vidim crvena mješavina unutra 🙁😡 izlijem van, kupim friški benzin i stavim unutra HP ultra, al tek poslije sam skužio da su mi umjesto ultre stavili HP super, zato pitam.. Sada imam 3l mješavine HP super.. Dal da i to izlijem? Da šta na mašini ne zaribam...Ultra je sintetika, Super je polusintetika, Ultra bolje i skuplje, Super...sasvim ok pogotovo kad vidim da kod mene u 362 i 462 sipaju mineralno
Nemoj brate nista bacat nece joj nista biti, ne znam kako je kod stihla razrađivanje, na hq prvi rezervar istjeras sa manjim opterecenjem a dalje samo gas.Sada imam 3l mješavine HP super.. Dal da i to izlijem? Da šta na mašini ne zaribam...