• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kakve motorne pile preporučujete.....???

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Malo sam u dilemi nakon sto sam dobio ponudu za 3120…
da li uzeti nju ili 592? Slobodno pomozite 😊

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Ako nemoš odlučit kupi obje 😁
Jesi se čuo sa Banom?
Ja sam sa 592 preeezadovoljan, 3120 nisam radio, držao sam ju u rukama i za mene i moje poslove je prevelika, preteška i nepotrebna, čak niti za 592 nemam baš nešto previše posla, uglavnom su na terenu 572 i 555 ali ima situacija gdje je potrebna brutalnost 592...na nešto tako veliko da bi trebala 3120 još nisam naišao

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Jesam i dobio sam predračun. Skuplja je od 592 za cca 4000kn. Čak mi nije ni ta razlika presudna nego me je strah bas toga sto ti kažeš. Ako kupim pilu koja mi je prevelika i preteška onda nisam bas nešto profitirao. Mislim da bi 592 bila vise u upotrebi. Bitno mi je da može pogoniti vodilicu 105cm

Posljednje uređivanje od moderatora:

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Treba mi za izradu planjki, u šumi ih odradim tak da vozim samo gotov proizvod doma. Nije to ni često ni puno ali kad treba onda treba. Sad imam bas jedan kesten promjera 1m za srušiti i ispiliti. Za to mi ipak treba ozbiljniji stroj ☺️

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Ok za rušenje, al kaj ti se ne isplati bolje na pilanu odvesti da ti izrežu planjke?

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Svakako bi bilo bolje ali… moj traktorcic to ne može izvuci pa moram platiti izvlačenje. Pa prijevoz. Pa pilanu. Pa mi je onda nekako lakše sve odraditi sam. Ali definitivno je pilana bolja

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Malo namještaja za sebe. Ništa komplicirano Neke stolove, police i tak, malo razbibrige i opuštanja uz drvo

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Čekam da me zove🙂jedva čekam, ali iskreno.

Ove dane sam po tvojim bregima i šumama bil, pa tak kad ti paše ja dojdem. 🙂Zemem jegera i špeka i nema nas ko zajebavat🙂✌️👍
Opet si za vrganjima hodil, čul sam u susjedstvu, a drva? Umjesto da se baviš izradom drva, ti tak gubiš vrijeme :hahah:

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Kad ima pile za vrganje, a ne za drva🤭
Tak si i ja mislim.... oan husq u vitrini je konačno radila nekaj korisno.... obarala vrganje za vikend :hahah:

A ovog šumara je usput našel jer je čovjek valjda iz kamiona opal od smijeha kad ga je videl za kaj mu motorka služi :ppozdrav:

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,765
Za ovu bukvicu (koliko se sjećam) mučila se je Husky 362. E da je bila ova prije spominjana sa mačem od 105 cm, to bi bila pjesma - samo takva.:sneaky:

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Jesam i dobio sam predračun. Skuplja je od 592 za cca 4000kn. Čak mi nije ni ta razlika presudna nego me je strah bas toga sto ti kažeš. Ako kupim pilu koja mi je prevelika i preteška onda nisam bas nešto profitirao. Mislim da bi 592 bila vise u upotrebi. Bitno mi je da može pogoniti vodilicu 105cm
stroj sa kojim ces raditi nije skup, ja sam 592 isplatio u 2 tjedna, sav posao koji sam radio sa njom odradila bi i 572 ali to bi onda trajalo puno duze, ja uglavnom radim sa 60cm vodilicom na 592, imam 70cm duro ali nju koristim samo kad bas ne ide drugacije jer potrga lance brzo. Znaci 592 moze vtriti 105 cm ali ce 3120 to raditi opet lakse i brze, ako to radis povremeno moje je skromno misljenje da ti je 592 dovoljna, ako radis cesto...isplatit ce ti se 3120 :) Sretno u svakom slucaju

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Zakaj ja volim husqvarnu, jer sam prepoznal sve kvalitete profi pila, a najbitije mi je da od doma mogu sve ali bilo kaj naručit od djelova ak mi zatreba, sve je čitko, jasno i par klikova i sve je tu 🙂
👇

Dok za ovu drugu marku ja sebe ne vidim u tom tekstu.
Neznam Kineski.

U svakom pogledu moj glas ide samo za husqvarne strojeve. 🙂

Najnoviji postovi

Na vrh