Opet si za vrganjima hodil, čul sam u susjedstvu, a drva? Umjesto da se baviš izradom drva, ti tak gubiš vrijemeČekam da me zove🙂jedva čekam, ali iskreno.
Ove dane sam po tvojim bregima i šumama bil, pa tak kad ti paše ja dojdem. 🙂Zemem jegera i špeka i nema nas ko zajebavat🙂✌️👍
Kad ima pile za vrganje, a ne za drva🤭Opet si za vrganjima hodil,... a drva?
Šumi nekoj sam kamion šumara slagal🙂Opet si za vrganjima hodil, čul sam u susjedstvu, a drva? Umjesto da se baviš izradom drva, ti tak gubiš vrijeme
stroj sa kojim ces raditi nije skup, ja sam 592 isplatio u 2 tjedna, sav posao koji sam radio sa njom odradila bi i 572 ali to bi onda trajalo puno duze, ja uglavnom radim sa 60cm vodilicom na 592, imam 70cm duro ali nju koristim samo kad bas ne ide drugacije jer potrga lance brzo. Znaci 592 moze vtriti 105 cm ali ce 3120 to raditi opet lakse i brze, ako to radis povremeno moje je skromno misljenje da ti je 592 dovoljna, ako radis cesto...isplatit ce ti se 3120 Sretno u svakom slucajuJesam i dobio sam predračun. Skuplja je od 592 za cca 4000kn. Čak mi nije ni ta razlika presudna nego me je strah bas toga sto ti kažeš. Ako kupim pilu koja mi je prevelika i preteška onda nisam bas nešto profitirao. Mislim da bi 592 bila vise u upotrebi. Bitno mi je da može pogoniti vodilicu 105cm