• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kakve motorne pile preporučujete.....???

Konjokradica

Član
Tu od
23 Tra 2023
Poruka
79
Da, to jest zeznuta situacija...ove sa anlasserom su dosta teške, akumulatorske su skupe...električna ne pomaže...ne znam što bih rekao.

Radio je samnom ovog ljeta lik duplo jači od mene, koliko debeli metricu ja cijepam na pola on baci kao igračku...međutim on baci 10-12 metrica i mora stati da odmori, ja za to vrijeme natovarim 30 metrica, znači nije sve u snazi, treba malo kondicije i malo više tehnike.

Super dobra pila, iako ja osobno, ZA SEBE bih birao husq 550xp u toj klasi, niti sa ms 261 nećeš pogriješiti

Za 30€ više kupis profi pilu

Najnoviji postovi

Na vrh