Oldtajmer ali se dokazala, nova 400 jos nije izašla. Pila za rušenje fi 60-70. Nebi novije Husqvarne, kolega iz jednog servisa mi kaže da znaju doć serija 5xx natrag da su zaribale a točio se samo aspen u njih, najviše 550 ali nekak sam skeptik. Znam da su sad i nove 560/562 mark II izašle, ali nekak naginjem više novoj MS400 jer bude na foru kao i 261 brza, lagana, nepoderiva beu obzira na količinu posla.
kako ljudima ne dosadi pisati ovakve gluposti...kako on ZNA da je točen samo aspen u te pile? Ja osobno imam 550xp od 2017.godine i još ni svjećica nije promjenita na njoja sati rada ima pitaj boga koliko, od 7 pila koje su sve serija 500 niti jedna zaribala nije. 572xp je nakon 1200+ radnih sati u dvije godine se razlokalo kućište ali klip, ilindar, karike...bez ikakvih oštećenja.
Da se razumijemo, ne savjetujem ti, ne predlažem ti niti jednu pilu, ne pada mi na pamet. Govoriš o 261 c-m kao o svetom gralu, ok, ne želim reći da je pila nije odlična, ali ne znači da je najbolja, stihl i husq su vrhunski brendovi i tu rasprava se svodi na natpišavanje, svakom brendu se može desiti loš proizvod, loša serija ali se to kod ozbiljnih marki rješava, da li povlačenjem proizvoda (ukoliko se radi o seriji) da li zamjenom ukoliko se radi o pojedinom proizvodu, popravkom u garantnom roku...ali da neke pile ne valjaju zato što je neki serviser rekao da je čuo od vlasnika da toči aspen...baš bih volio vidjeti toga koji je spreman dati 5 eura za litru goriva, pogotovo netko tko radi ozbiljan posao.
@Pjero na poklopcu imaju rupe za vijke, znači da se može montirati, najbolje nazoveš navedenu trgovinu i pitaš, ja ne smijem napisati ime trgovine da ne bude da reklamiram