• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kakve motorne pile preporučujete.....???

Lumberđek

Član
Tu od
4 Velj 2024
Poruka
31
Znas... ovdje ti jako grijesis😉
klip od aluminija je bio vec u 550 mk1, pa njenoj majki 346 xp, pa njenoj baki 242 xp... i tako dalje... imao sam od svih tih klipove u ruci i svi su iz aluminija i cilindar je aluminij sa navlakom od nikasila.. i jos nesto... za sve ove nabrojane xp modele klip i cilindar proizvodi MAHLE bas kao i za Stihl... tako da..
Ja sam govorio da MS400.1 opet ima klip od aluminija a ne magnezija kao stara, to sve vi krivo shvatili mene.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,766
I tako isto kako sad hvale ovu, tako su hvalili i staru ms400, prva u svijetu, jedina u svijetu, najbolja revolucionarna tehnologija sa klipom od magnezija...sve jutub škola

• Like
Reactions: 402

402

Aktivni član
Tu od
15 Stu 2021
Poruka
58
I tako isto kako sad hvale ovu, tako su hvalili i staru ms400, prva u svijetu, jedina u svijetu, najbolja revolucionarna tehnologija sa klipom od magnezija...sve jutub škola
zanimljivo... u 400 stavili klip od magnezija revolucija jer je puno bolji od klipa od aluminija.. onda naprave novi model 400.1 i vrate klip od aluminija jer je puno bolji od klipa od magnezija 😆😆
mislim da ni sami sebi ne vjeruju 😂😂

Ja sam govorio da MS400.1 opet ima klip od aluminija a ne magnezija kao stara, to sve vi krivo shvatili mene.
onda ok, poceo si o 550, pa sam mislio da o njoj govoris jer nisi spomenuo 400.1

Najnoviji postovi

Na vrh