• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kakve motorne pile preporučujete.....???

Konjokradica

Član
Tu od
23 Tra 2023
Poruka
80
Da, to jest zeznuta situacija...ove sa anlasserom su dosta teške, akumulatorske su skupe...električna ne pomaže...ne znam što bih rekao.

Radio je samnom ovog ljeta lik duplo jači od mene, koliko debeli metricu ja cijepam na pola on baci kao igračku...međutim on baci 10-12 metrica i mora stati da odmori, ja za to vrijeme natovarim 30 metrica, znači nije sve u snazi, treba malo kondicije i malo više tehnike.

Super dobra pila, iako ja osobno, ZA SEBE bih birao husq 550xp u toj klasi, niti sa ms 261 nećeš pogriješiti

Za 30€ više kupis profi pilu

baustelac99

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2009
Poruka
612
Dali je netko kupovao pilu u Srbiji, kako ide prenos preko granice (tj dali je uopće moguće kupiti pilu u Srbiji i legalno je unijeti u Hr), također dali vrijedi garancija kod nas?

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,733
Nisam kupovao, odbilo me je to što jamstvo ne vrijedi, vrijedi samo iz zemalja EU, a uvesti se smije samo je u tom slučaju potrebno prijaviti na granici i naravno platiti carinu, sad koliko je isplativo...ne bih znao. Zapravo ovo su informacije od prije 3-4 godine kada sam se raspitivao.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,621
Kupio ms170 preko. Tamo platio, prijavio povrat poreza na njihovoj granici, kod nas pogledali samo, posto nije skuplja od 300 nema carine i gas kuci. Kasnije iso po povrat u trgovinu, izasla me onda oko 1000 kn. Garanciju su drugima priznavali ali je trebalo njima odnjet. Meni nije trebalo. Za skuplje pile postupak isti samo kod nas placas carinu.

baustelac99

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2009
Poruka
612
Jesam dobro skužio, na njihovoj granici prijaviš povrat poreza, kasnije u trgovinu odeš po taj iznos?
Kako misliš "Garanciju su drugima priznavali ali je trebalo njima odnjet" znači trebao si je odnijet u servis u Srbiji da bi ostvario garanciju?

Ja sam pre daleko od granice da bi mi se isplatilo tamo nositi na servis.

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
449
S obzirom na razliku u cijeni treba se dosta veliki kvar dogoditi da se opravda razlika a i ako npr. zariba teško da će ti to igdje proći na garanciju . Kad sam kupovao fs250 nisam uopće ni pomišljao na garanciju.

Na vrh