wendettooo
Član
- Tu od
- 21 Lis 2012
- Poruka
- 52
HUsqvarine motorke su odlične a husqvarna 359 je vrlo dobra
samo kaj cijene dijelova nisu super! za :icon_cry:
HUsqvarine motorke su odlične a husqvarna 359 je vrlo dobra
samo kaj cijene dijelova nisu super! za :icon_cry:
nidu djelovi pretjerano skupi
cjene djelova su više manje u rangu sa Shilom, nije ništa eksra skuplje, neznam na šta ste mislili da je skuplje, moje iskustovo govori da je to sve tu negdje slično,, naravno pričam o orginalu a ne razno raznim kopijama koje kod nas za Stihl ima hrpa sa BiH tržišta
Po cijeni jednog rasplinjača i to ko zna za koji model se nmre sudit o cijeni dijelova,ja isto posjedujem husqvarnu i sa cijenom dijelova sam zadovoljan a i pile nisu kvarljive pa...
ne velim nista sta se kvalitete tice,samo pogledajte u OVLASTENIM HUSQVARNA servisim koje su nove cijene originalnih dijelova od 1.1.2013
ne velim nista sta se kvalitete tice,samo pogledajte u OVLASTENIM HUSQVARNA servisim koje su nove cijene originalnih dijelova od 1.1.2013
Što mislite o ovome?
, ne izgleda loše za te novce.
http://www.google.hr/url?sa=i&rct=j...o34FlEYn3pZwjxY4DcVfTjjQ&ust=1361521256139732
ti stvarno nemaš pojma o čemu pišeš pa brljezgaš bez veze...obzirom da ti je iskustvo sa pilama siromaašno ne znam odakle ti pravo da blatiš stihl...jedna poštena vodilica i lanac koštaju pola pile o kojima ti govoriš...suzdrži se komentara o onome o čemu nemaš saznanja iz osobnih iskustava...PILE PO TEŽINI:::JA ĆU POLUDITI...dođeš u dućan i kažeš:trebam pilu od jedno 6kg,marka nebitna...vrag zna što bi trgovac o tebi pomislio....e Stipane ev o jacu iznjeti svoje iskustvo mozda nije veliko ali ti prosudi,naime odabir adekvatne pile trebo bi biti prema potrebi,pa ako je to god 20,30m ja bih tu razvrstao pile po tezini,,tebi bi bila dovolna 5kg mac 40cm koja bi to sasvim zadovoljila,zato sto jelaksa ugodnija za rad ,sto se tice trajnja sad je doba nove tehnologije i plastika prevladava no ona nema trajanje nekad je to bio aluminij i mjenali su se samo celicni djelovi ,koji su podlozni trenju i takve su trajale 30-40 g bez veci problema ,no sada sve dolazi iz kine pa ni kineske znj marke nisu vise prdez,no trebala bi imati karburator sa tri vijka kod stihla bas i nemaju sve ,pa dobro pazi,moj izbor husgvarna,,,stihl previse cudljiv,,navikan,potpuno kineski,,,
a čini mi se da si i ti sličan hanibalu....stipan;8903 44 kaže:hanibal. slazem se s tobom da to i husky 353 moze odraditi. stihla nikada nebi uzeo. izbor je pao na husqvarnu. imao sam stihl 041 TESKA, uvjek se neki saraf na njoj odavije!!! pa zato se s tobom slazem da sto laksa ugodnija je za rad. A imam stihl ms180 i pored nje jos husky 353 bila dovoljna.nezz jos ali odlucit cu se izmedu 359 i 353 nije velika razlika u cjeni.