• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kakve motorne pile preporučujete.....???

S

stipan

Guest
ti stvarno nemaš pojma o čemu pišeš pa brljezgaš bez veze...obzirom da ti je iskustvo sa pilama siromaašno ne znam odakle ti pravo da blatiš stihl...jedna poštena vodilica i lanac koštaju pola pile o kojima ti govoriš...suzdrži se komentara o onome o čemu nemaš saznanja iz osobnih iskustava...PILE PO TEŽINI:::JA ĆU POLUDITI...dođeš u dućan i kažeš:trebam pilu od jedno 6kg,marka nebitna...vrag zna što bi trgovac o tebi pomislio....

a čini mi se da si i ti sličan hanibalu....

Niko ne blati stihla. ja sam to reko samo zato jer mi se vise svida husqvarna. normalno da neces doc u trgovinu i rec daj mi pilu od 5kg nego pilu odabrati prema namjeni.

Posljednje uređivanje od moderatora:

hanibal

Član
Tu od
21 Stu 2012
Poruka
81
E kad si ti tako konkretan ,stihl je nazalost drek ,zamisli ti karburator sa 1 vijkom za reglazu,ljudi koji su se zalili na probleme sa time nisu dobili nove niti jedan trgovac nije to mogao popraviti,niti se je mogla,,prevarili ste ljude ,prodali im pokuse koji nisu prosli ,ljudi su ispali budale,,dali su se te serije povukle ,neznam ,ali ljudima treba reci sto su ovlasteni trgovci prodavali,tim ljudi koj su radili na dijagnostici tog problema,su ljudi sa visegod iskustvom ,koji su donili zakljucak, vjeruj mi, da ovlasteni servisi nisu nista poduzeli a za svaki pokusaj popravka su uzimali novac no problem se ponovo ponavljao onda smo promjenili, vise servisa ovlasteni no metoda je ista uzeli su novac a nista nije se napravilo problem se ponavljao ,nas tim je to pratio zakljucak je bio da nisu imali rijesenja,cak nisu niti neke alternative nudili,nista nas tim ,je poradio na tome i otkrili smo sto je to problem kasnije su to i ovlasteni servisi cinili a musterije su to morale naplatiti za novu pilu pod garancijom,sve sto je stihl za mene SMECE eto ,moram biti korektan novi modeli su takodje nove tehnologije ,visekanalni,sistemi usisa sabijanja iskoristenja,manja duz ina klipa manja potrosnja goriva i neke dr ,ali to sve pada u vodu nije moglo raditi,niti se je mogla staviti u pogon,karburator sa jednim vijkom za reglazu,smece ,,a elektronika nije bas bila zahvalna na visokoj razini,probe i pokusi naseg tima nisu dali dobru ocijenu ,cak u rangu sa znj,kineskima koje su bile i bolje ,e vidis mnogi su nasjeli na to a od ovlastenog stiha nisu dobili nikakvu pomoc,jednostavno prevareni,zato ljudi pazite kakav stihl kupujete,,ali najbolje ga se klonite,,,zao mi je ,ali testiranje tima je to dokazalo,,,

ipak ti posusaj,i mani se stihla sa jednim vijkom,to nikako i tekakvih problema znalaj e zadati ljudima

e,vise ni kineske nisu prdez,tako nas tim je proveo testiranja ,pa dosta zahtjevna i lukave trikove ,tako da su se znj kineske marke marke opravdale ,solidno

Posljednje uređivanje od moderatora:

Ttjj

Član
Tu od
29 Pro 2011
Poruka
144
e,vise ni kineske nisu prdez,tako nas tim je proveo testiranja ,pa dosta zahtjevna i lukave trikove ,tako da su se znj kineske marke marke opravdale ,solidno

ipak ti posusaj,i mani se stihla sa jednim vijkom,to nikako i tekakvih problema znalaj e zadati ljudima

E kad si ti tako konkretan ,stihl je nazalost drek ,zamisli ti karburator sa 1 vijkom za reglazu,ljudi koji su se zalili na probleme sa time nisu dobili nove niti jedan trgovac nije to mogao popraviti,niti se je mogla,,prevarili ste ljude ,prodali im pokuse koji nisu prosli ,ljudi su ispali budale,,dali su se te serije povukle ,neznam ,ali ljudima treba reci sto su ovlasteni trgovci prodavali,tim ljudi koj su radili na dijagnostici tog problema,su ljudi sa visegod iskustvom ,koji su donili zakljucak, vjeruj mi, da ovlasteni servisi nisu nista poduzeli a za svaki pokusaj popravka su uzimali novac no problem se ponovo ponavljao onda smo promjenili, vise servisa ovlasteni no metoda je ista uzeli su novac a nista nije se napravilo problem se ponavljao ,nas tim je to pratio zakljucak je bio da nisu imali rijesenja,cak nisu niti neke alternative nudili,nista nas tim ,je poradio na tome i otkrili smo sto je to problem kasnije su to i ovlasteni servisi cinili a musterije su to morale naplatiti za novu pilu pod garancijom,sve sto je stihl za mene SMECE eto ,moram biti korektan novi modeli su takodje nove tehnologije ,visekanalni,sistemi usisa sabijanja iskoristenja,manja duz ina klipa manja potrosnja goriva i neke dr ,ali to sve pada u vodu nije moglo raditi,niti se je mogla staviti u pogon,karburator sa jednim vijkom za reglazu,smece ,,a elektronika nije bas bila zahvalna na visokoj razini,probe i pokusi naseg tima nisu dali dobru ocijenu ,cak u rangu sa znj,kineskima koje su bile i bolje ,e vidis mnogi su nasjeli na to a od ovlastenog stiha nisu dobili nikakvu pomoc,jednostavno prevareni,zato ljudi pazite kakav stihl kupujete,,ali najbolje ga se klonite,,,zao mi je ,ali testiranje tima je to dokazalo,,,
ti barataš teorijom a ja praksom...u tome je stvar...ja pile koje koštaju 1000-2000kn ne smatram pilama..pusti čitanje,uzmi malo pilu u ruke da vidiš kakav je to osjećaj...

hanibal

Član
Tu od
21 Stu 2012
Poruka
81
ja nemam namjeru blatiti,no vidim ovaj forum kako bi se doskocilo resenju problema ,iuzajmnoj pomoci svih ljudi kako bi se pomoglo,unapredilo i stvorio progres na osnovu svih iskustava misljenja zalbi predloga sa tom svrhom sam ovdje ,no sako ce ce prosuditi za sebe ,i iz mnostva nasih pisanja valjda ce izvuci ono sto bi mu moglo pomoci,vezano za stihl malo ha ispada kao da blatim ,no trebalo je vidjeti ljude koi su imali problema ,sto bi rekli,mnogi nisu ovdje i ne znaju za ovo,no nisam piso onako, testiranja su bila vise na samom motoru,rad izdrzljivost potrosnjasnaga rezna svojstva i cjelokupna ocijena dosta zhtjevna ekstremna provedena ,sa pilama znj kineskima i nekih marki ali tu je bio stihl,u kategoriji isth snaga tezina ,i u nekim mi smo ih nazvali trik verziji ekstrem,radilo o novim pilama sa garancijom ,potpuno novim nastelane kako bi dale sto bolje rezultate,ucinke,na najnizim, najvisim okretajimai vrijeme u, najlaksem - testu rad pile u leru ,normalni polozaj,rotirana za 360 po vertikalnoj i horizontalnoj osnovi,katasrofalne rezultate imao je stihl,,ona je namanje radila u normalnom slobodnom polozaju,,,a ostale jos slabije pod punim opterecenjm maximalnim nakon sto se ugasi motor se nije mogao staviti u pogon najduze cak izvan vremena nekog normalnog pa se morala otvarati nzalost ,znj kineske marke su iznenadile gasile se i one ,no ponovo staviti u pogon nije bilo problema ,test presaugane pile,,,,intersantno znj marke trikom bez otvaranja su brzo upalile i proradile, stih opet se moralo otvarati ,test kad ostane bez goriva ,ajde sve su nekako upale bez cackanja,stihl smo morali ponovo cackati,sto se nismo nadali ali i jos neke marke nisu bas jako zadovoljile no imalu su prolaz,rastavljanjem pojedini sklopova znj marki i sthla,,koji vizualno izledali slicni preciznim mjerenjem smo ustanovili da su mjere potpuno iste ,iako oblik je je malcice se razlikovao,,,eto iskustva sa stihlom,,,

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
sto je za rec je Stihl je u zadnje vrjeme šrot,ja ga usporedjujem sa VW stare generacije odlicne sta novije to losije,jel,skripi,puca itd. Možda nisam mjerodavan u motorkama jer imam MS261 i Husqvarnu 357XP, i nisam neki veliki sumski radnik,ali ali ajmo malo na druge stihlove strojeve imam 3njihova trimera 1 FS120 i 2 FS 350,te 5 Lednih prskalica za vinograd, sr420razlicitih godista,prosle godine kupio onu novu sexy tipu sa oblinama,đe je sada? u sikaru,imam puno vinograda koje obradujem pjeske (brdo,uski redovi đe nema boga da uteras traktor),bentovi i slicne pizdarije,gdje kurim trimere i sprice tako da sam jako dobro upoznat sa stihlom starijim i novim generacijama,i starije generacije su bile izdrzljivije,po 2-3-5 sezone. Isto tako sam se pocastio sa husky trimerom,2 puta sam sretniji sa njim neg sa stihlom, Uostalom mislim daje ponizvajuce usporedivati stihl sa Husqvarnom, kao sto rekoh ko VW sa volvom....

S

stipan

Guest
imam stihl ms 180. Ona ima jedan vijak na karburatoru za regulazu. Kod stihla samo najmanji hoby modeli imaju takve karburatore. A sta se moze ocekivat od takvi pila kad im je namjena da zatriba jednom godisnje, mjesecno
Ili dnevno nesto prerezat i to je to. A svaka marka stihl,husqvarna ... Imaju hoby i profi modele. A koliko para toliko muzike. Tako da i jedna i druga imaju mane i prednosti.

Ttjj

Član
Tu od
29 Pro 2011
Poruka
144
ja nemam namjeru blatiti,no vidim ovaj forum kako bi se doskocilo resenju problema ,iuzajmnoj pomoci svih ljudi kako bi se pomoglo,unapredilo i stvorio progres na osnovu svih iskustava misljenja zalbi predloga sa tom svrhom sam ovdje ,no sako ce ce prosuditi za sebe ,i iz mnostva nasih pisanja valjda ce izvuci ono sto bi mu moglo pomoci,vezano za stihl malo ha ispada kao da blatim ,no trebalo je vidjeti ljude koi su imali problema ,sto bi rekli,mnogi nisu ovdje i ne znaju za ovo,no nisam piso onako, testiranja su bila vise na samom motoru,rad izdrzljivost potrosnjasnaga rezna svojstva i cjelokupna ocijena dosta zhtjevna ekstremna provedena ,sa pilama znj kineskima i nekih marki ali tu je bio stihl,u kategoriji isth snaga tezina ,i u nekim mi smo ih nazvali trik verziji ekstrem,radilo o novim pilama sa garancijom ,potpuno novim nastelane kako bi dale sto bolje rezultate,ucinke,na najnizim, najvisim okretajimai vrijeme u, najlaksem - testu rad pile u leru ,normalni polozaj,rotirana za 360 po vertikalnoj i horizontalnoj osnovi,katasrofalne rezultate imao je stihl,,ona je namanje radila u normalnom slobodnom polozaju,,,a ostale jos slabije pod punim opterecenjm maximalnim nakon sto se ugasi motor se nije mogao staviti u pogon najduze cak izvan vremena nekog normalnog pa se morala otvarati nzalost ,znj kineske marke su iznenadile gasile se i one ,no ponovo staviti u pogon nije bilo problema ,test presaugane pile,,,,intersantno znj marke trikom bez otvaranja su brzo upalile i proradile, stih opet se moralo otvarati ,test kad ostane bez goriva ,ajde sve su nekako upale bez cackanja,stihl smo morali ponovo cackati,sto se nismo nadali ali i jos neke marke nisu bas jako zadovoljile no imalu su prolaz,rastavljanjem pojedini sklopova znj marki i sthla,,koji vizualno izledali slicni preciznim mjerenjem smo ustanovili da su mjere potpuno iste ,iako oblik je je malcice se razlikovao,,,eto iskustva sa stihlom,,,
ja tvrdim da ti stvarnog iskustva sa motornim pilama nemaš i da pišeš ono što si od nekoga čuo ili negdje pročitao...mi radimo sa motornom pilom nekih 25 kubika dnevno u prosjeku i ako to izdrži bilo koja kineskinja skidam kapu...ako smatraš da si u pravu ponesi tu svoju kneskinju koju tako hvališ do mene na lager ili radilište da vidimo koliko će ona izdržati..ukoliko potuče moju jednu najstariju štilovku koja pod sobom ima nekih 1500 kubika dobivaš od mene novu štilovku po izboru,5000e i plaćene sve troškove,a ako tvoja kineskinja izgubi od mog smeća stihla ti meni daj samo 5000e..inače možemo u troje raditi i sa jednom husqarnom da ti pokažem da između stihla i husqarne nema razlike,tu jo dolazi i jonserd a sve drugo nije spomena vrijedno...ako prihvaćaš izazov javi mi se na pp,uzeti ćemo i dvoje troje sa foruma kao žiri,tko izgubi plaća i njihove troškove...

sto je za rec je Stihl je u zadnje vrjeme šrot,ja ga usporedjujem sa VW stare generacije odlicne sta novije to losije,jel,skripi,puca itd. Možda nisam mjerodavan u motorkama jer imam MS261 i Husqvarnu 357XP, i nisam neki veliki sumski radnik,ali ali ajmo malo na druge stihlove strojeve imam 3njihova trimera 1 FS120 i 2 FS 350,te 5 Lednih prskalica za vinograd, sr420razlicitih godista,prosle godine kupio onu novu sexy tipu sa oblinama,đe je sada? u sikaru,imam puno vinograda koje obradujem pjeske (brdo,uski redovi đe nema boga da uteras traktor),bentovi i slicne pizdarije,gdje kurim trimere i sprice tako da sam jako dobro upoznat sa stihlom starijim i novim generacijama,i starije generacije su bile izdrzljivije,po 2-3-5 sezone. Isto tako sam se pocastio sa husky trimerom,2 puta sam sretniji sa njim neg sa stihlom, Uostalom mislim daje ponizvajuce usporedivati stihl sa Husqvarnom, kao sto rekoh ko VW sa volvom....
svatko ima pravo na svoje mišljenje,no ako išta razumiješ u strojeve onda bi trebao znati da između stihla i husqarne gotovo nema razlike,kad se ponište plus i minus obje marke rezultat je gotovo isti...radim sa pilama i jedne i druge marke i podjednako sam zadovoljan objema...jednih i drugih posjedujem više komada pa znam o čemu govorim...dakle ukoliko ne radiš sa pilama svaki dan ne možeš o njima niti pričati jer za onoga koji ureže godišnje 50m je dobra bilo kakva,naročito ukoliko čistiš šikare i režeš koljik ... trimer imam husqarnin a kakve su šprice ne znam no trimeri i šprice nisu u ovoj temi...

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Vidim da svako ima svoje misljenje sta valja sta ne valja i to je ok ja doma imam trenutno 4 motorne pile Stihl i to vecinom sve starije godiste pa cu o svakoj nesto napisat i dat svoje misljenje!
070 kupljena nova 65god u njemackoj, radena jednom generalka, na njoj vodilica i lanaca pojela brdo jedno, dva ili tri puta padala s prikolice i bila pregazena, pokojnom dedi u sumi sj..a nogu i osto bez noge, stricu isto sj..a nogu al on je malo bolje proso samo ima sad velikih problema s nogom bez te motorke se neide u sumu nikad jer do sada nije nikad iznevjerila snage ko u prici samo malo preteska za debela drva odlicna!
051AV dobivena prosle godine pod racun i bila na testiranju prosle godine u sumi polozila je snage ima malo je teska al radi amortizera malo udobnija za ruke za mene i moje potrebe odlicna jedino je malo postelan frgazer za ljepsi rad i to je sve!
041AV dobivena od susjeda jer njemu stoji i nista ne radi pa mi ju dao da se sluzim lose iskustvo s njom skroz jako tesko pali ako na vrijeme ne prebacis cok i crkne ta danasnji dan ne pali nastelat ju je nemoguce ako izdrzi jedan tank to je odlicno uglavno zamijerila mi se!
MS170 mala motorkica koja sluzi samo za granje i ako treba nesto prerezat kakvu dasku ili nesto odlicna kod mene je neko vrijeme i dosta radi i jako sam zadovoljan njenim mogucnostima odlicna za male poslove!
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
Moja preporuka ako neko kupuje novu motornu pilu za male poslove koja ce se koristiti par puta godisnje i potrosit par litara goriva i ne raspolaze velikim novcima neka si kupi Homelit ja sam ju imo prije ms170 za granje obrezivat i sluzila me tri godine bez greske dok nije palo drvo na nju pa je prodana za dijelove toliko od mene ako nekog jos sta zanima nek slobodno pita!

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
...ako prihvaćaš izazov javi mi se na pp,uzeti ćemo i dvoje troje sa foruma kao žiri,tko izgubi plaća i njihove troškove...

Dobrovoljno se javljam za posmatrača i samo da pitam hoće li i posmatrači moći da ulože opklade ?
Ja znam na šta bi se kladio :(y):

Ttjj

Član
Tu od
29 Pro 2011
Poruka
144
Dobrovoljno se javljam za posmatrača i samo da pitam hoće li i posmatrači moći da ulože opklade ?
Ja znam na šta bi se kladio :(y):

o okladama vi odlučite među sobom...kad god on odluči ja sam spreman..no rezultat svatko pametan zna pa će se teško biti kladiti...skoro pa 20g radim u šumi i u njoj kruh zarađujem a oni će meni pričati koja je pila bolja i da je stihl smeće...

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
nisu u ovoj temi,ali predpostavljam da su motori,materijali isti.
e sada,za kineze imaju kinezi srot robe ali brate mili imaju oni i dobri stvari,mozda je naletio na neku ok pilu,sta znas,nisu kinezi sto su nekad bili,e uzmi iPhone,od a do ž je kinez. kina je ekonomija br.1 u svjetu i cisto sumnjam da kupuju stilovke huskvarne i slicne gluposti,ma vraga kad naprave jednako dobar stroj za 50dolara,a ima stojeva i 5 dolara ko te motorke,pa dakle zasto nebi se i kod nas zalomio primjerak po 50 dolara

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Sve sta se danas proizvodi dolazi iz kine radi jeftine radne snage i dijelova samo sta se skupo placa ime marka neke firme i sve dijelove vecinom pakiraju u svoju ambalazu kao orginal da bi vise zaradili!

Ttjj

Član
Tu od
29 Pro 2011
Poruka
144
nisu u ovoj temi,ali predpostavljam da su motori,materijali isti.
e sada,za kineze imaju kinezi srot robe ali brate mili imaju oni i dobri stvari,mozda je naletio na neku ok pilu,sta znas,nisu kinezi sto su nekad bili,e uzmi iPhone,od a do ž je kinez. kina je ekonomija br.1 u svjetu i cisto sumnjam da kupuju stilovke huskvarne i slicne gluposti,ma vraga kad naprave jednako dobar stroj za 50dolara,a ima stojeva i 5 dolara ko te motorke,pa dakle zasto nebi se i kod nas zalomio primjerak po 50 dolara

grade se i mostovi i viadukti po cijelom svijetu,pa kad si čuo da se u europi srušio most ili vijadukt,a u kini se ruše svako malo...ono što se u kini sklapa i što se proizvodi nije isto...

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
grade se i mostovi i viadukti po cijelom svijetu,pa kad si čuo da se u europi srušio most ili vijadukt,a u kini se ruše svako malo...ono što se u kini sklapa i što se proizvodi nije isto...

na kraju sezone ću vam reći svoje viđenje razlike stihla i husqvarne imam 3husqvarne
359 2009g
372xp 2010g
365 2011g
shihl ms 660 2013g
pa ću reći svoj sud iako se ove husqvarne po snazi nemogu mjeriti sa stihlom

raspravljate se kao cura koja je probala samo jedan k...c i viče ta je taj najbolji a drugi nije probala
više se ne uključujem u ovu temu:icon_rofl:

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649

kina godisnje napravi vise mostova neg sta ima u europi,dakle veca je sansa da ce se shebati nesta,i da propadaju mostovi i viadukti u svjetu.
kina ima projekte koje radi i koji su gotovi da cjeli svjet moze,sjesti,gledati i plakati,i dalje tvrdim da kina ima jako kvalitetnih proizvoda pa tako i motorki.
nadalje nek se nemisli da ja zagovaram kineze,boze sacuvaj zbog njih i je ovakav pusing kakav je, postujem tebe ko sumara,poduzetnika,sefa,radnika ali to neznaci da si uvjek u pravu.
npr, firma mog bivseg gazde,bavi se metalom jeld,kupio je prije xy vremen laser za rezati metal marke trumpf-švabo, posolio 16mil kn za to.ko prvo nije se mogo naplacati ekipe koja je sastavljala,pa onda servisera-avio karta,hotel,cure itd,i na kraju svaki 15 sati pise na monitoru ERORR, puko baja oso u kinu i kupio laser čungalunga za 9mil kn,decki đaba sastavili i servis đaba 2 godne,a staj najveca caka stroj radi i radi i radi ,nije sve smece

Ttjj

Član
Tu od
29 Pro 2011
Poruka
144
na kraju sezone ću vam reći svoje viđenje razlike stihla i husqvarne imam 3husqvarne
359 2009g
372xp 2010g
365 2011g
shihl ms 660 2013g
pa ću reći svoj sud iako se ove husqvarne po snazi nemogu mjeriti sa stihlom

raspravljate se kao cura koja je probala samo jedan k...c i viče ta je taj najbolji a drugi nije probala
više se ne uključujem u ovu temu:icon_rofl:
ne ljuti se jer nisu krivi što ne znaju što govore već što neće da čuju što im se govori...ms 660 je trenutno najjača i najefikasnija pila na tržištu kod nas,za rad u debelim sastojinama i ne može se uspoređivati sa pilama koje si naveo...nadam se samo da imaš robe za nju jer ju u protivnom nećeš moći iskoristiti...sve što je ispod 45-50 cm prsnog promjera ne treba ju niti paliti...tko ju jednom proba od nje se ne rastaje,trenutno br1 u Hr

hanibal

Član
Tu od
21 Stu 2012
Poruka
81
stvarnost da drek stihl fs450 je placen preko 5000kn,koji nije spadao u hobi igracke,kupljen u ovlastenom servisu,sa karburatoro m na 1 vijak,koji takodje nije se mogao p okretati niti raditi,mnogo je ljudi doslo do tima za pomoc,ne znam dali danas takve serije prave ,ali ljudi kupe i nasjednu na probleme,smeca stihl,

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
Nisam imao priliku da probam 660 ali i 440 me iznenadila odnosom snaga-težina iako nisam neki pretjerani fan stihla

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
ne ljuti se jer nisu krivi što ne znaju što govore već što neće da čuju što im se govori...ms 660 je trenutno najjača i najefikasnija pila na tržištu kod nas,za rad u debelim sastojinama i ne može se uspoređivati sa pilama koje si naveo...nadam se samo da imaš robe za nju jer ju u protivnom nećeš moći iskoristiti...sve što je ispod 45-50 cm prsnog promjera ne treba ju niti paliti...tko ju jednom proba od nje se ne rastaje,trenutno br1 u Hr

to mi je za cerovinu debelu za obaranje i narezivanje kod cjepanja

hanibal

Član
Tu od
21 Stu 2012
Poruka
81
za tebe,,fs450,,5300kn hobi,sa jednim vijkom,11puta nosen pod garancijom u tri ovlasrena servisa,iproblem nisu rijesili za promjenu karburatora i elktronike ljudi su sami morali to platiti,, plus 11popravke pod garancijom ,zasto eto to vam SITIHL,,,

Na vrh