E kad si ti tako konkretan ,stihl je nazalost drek ,zamisli ti karburator sa 1 vijkom za reglazu,ljudi koji su se zalili na probleme sa time nisu dobili nove niti jedan trgovac nije to mogao popraviti,niti se je mogla,,prevarili ste ljude ,prodali im pokuse koji nisu prosli ,ljudi su ispali budale,,dali su se te serije povukle ,neznam ,ali ljudima treba reci sto su ovlasteni trgovci prodavali,tim ljudi koj su radili na dijagnostici tog problema,su ljudi sa visegod iskustvom ,koji su donili zakljucak, vjeruj mi, da ovlasteni servisi nisu nista poduzeli a za svaki pokusaj popravka su uzimali novac no problem se ponovo ponavljao onda smo promjenili, vise servisa ovlasteni no metoda je ista uzeli su novac a nista nije se napravilo problem se ponavljao ,nas tim je to pratio zakljucak je bio da nisu imali rijesenja,cak nisu niti neke alternative nudili,nista nas tim ,je poradio na tome i otkrili smo sto je to problem kasnije su to i ovlasteni servisi cinili a musterije su to morale naplatiti za novu pilu pod garancijom,sve sto je stihl za mene SMECE eto ,moram biti korektan novi modeli su takodje nove tehnologije ,visekanalni,sistemi usisa sabijanja iskoristenja,manja duz ina klipa manja potrosnja goriva i neke dr ,ali to sve pada u vodu nije moglo raditi,niti se je mogla staviti u pogon,karburator sa jednim vijkom za reglazu,smece ,,a elektronika nije bas bila zahvalna na visokoj razini,probe i pokusi naseg tima nisu dali dobru ocijenu ,cak u rangu sa znj,kineskima koje su bile i bolje ,e vidis mnogi su nasjeli na to a od ovlastenog stiha nisu dobili nikakvu pomoc,jednostavno prevareni,zato ljudi pazite kakav stihl kupujete,,ali najbolje ga se klonite,,,zao mi je ,ali testiranje tima je to dokazalo,,,
ipak ti posusaj,i mani se stihla sa jednim vijkom,to nikako i tekakvih problema znalaj e zadati ljudima
e,vise ni kineske nisu prdez,tako nas tim je proveo testiranja ,pa dosta zahtjevna i lukave trikove ,tako da su se znj kineske marke marke opravdale ,solidno