čim izađe nova generacija motora koja će iz 10ccm davati 5-6ks, a uz ćip tjuning možda i 8Kakva je situacija u trgovini i marketingu za očekivati je da će se pojaviti na tržištu ulje super delta plus no limit no smouk plus sa 59 zvjezdica koje koriste svemirske letjelice, a preporuča se koristiti ih i za motorne pile. Cijena prava sitnica u odnosu na cijenu zlata i dijamanata.
nije niti na lagerima bilo oštećenja nikakvih.Problem nije cilindar i bat nego lageri.
I tu si pilu kupio novu i sa njome radio garant 300 sati godišnje na 13000 okretaja?I Stihl 064 sad već pomalo spada u staru gardu. Vrti se do 13 000 okretaja. Nikada nije koristila drugo ulje osim Stihlovoga crvenog, mineralnog. I ona dela, dela i dela i ne pokazuje nikakve tragove starenja.
Kako sad to da nove motorke imaju teži klip. Pa skoro bi debata u kojoj si bio aktivan, kako noviji modeli imaju laganiji klip, zato bolje ubrzavaju što im je klip laganiji. Znači poboljšanje je u težem klipu.Nije baš tak.
Računaj stare su imale mješavinu 25:1 . trošile 2 puta više i vrtile se pola manje obrata.
Plus nove imaju težji bat.
Tako da frišni benz i dobro ulje 40:1 ne 50 :1 je moja preporuka.
Nemoj posmatrati rad motorki u domaćinstvu. U proslosti su šumarstva imala mnogo sjekača, svaki dan su radili, pravili su ozbiljan učinak ( normu). Neki su i penzije zaradili, neki su dobili otpremninu i motorku sa kojom su radili. To im je bio moto da je bolje čuvaju.Najdraže mi je kad mi netko veli Aaaa, moooja štilovka, aaa 40 godina nikad kvara...jebote led a napravil posla u tih 40 godina koliko moja napravi u tjedan dana
Ja jesam nešto slično (na kinezu ako nešto zariba naravnoOno što bih želio čuti je to da je netko izvršio ispitivanje rada npr. dvije motorke. Jedna koja je radila samo sa mineralnim uljem, a druga sa najskupljim sintetičkim.
Sigurno si več videl ili imaš u radionici stari i noviji tip klipa. Noviji je teži jer zbog ekologije imaju dodatne kanale.Kako sad to da nove motorke imaju teži klip. Pa skoro bi debata u kojoj si bio aktivan, kako noviji modeli imaju laganiji klip, zato bolje ubrzavaju što im je klip laganiji. Znači poboljšanje je u težem klipu.
Kažeš stradaju ležaji zato što je slabo ulje u smješi. Postoje motori koji imaju skoro i duplo veće brzine od motorki i nikad se ne podmazuju pa rade godinama!!
Nemoj posmatrati rad motorki u domaćinstvu. U proslosti su šumarstva imala mnogo sjekača, svaki dan su radili, pravili su ozbiljan učinak ( normu). Neki su i penzije zaradili, neki su dobili otpremninu i motorku sa kojom su radili. To im je bio moto da je bolje čuvaju.
Kada pričamo o ulju za smješu, kada su se pojavila na trzištu sinteticka ulja, meni dostupne informacije su bile da su to ulja koja imaju visoka svojstva, dobro sagorijevaju a opet ostaje jedan dio u obliku uljnog filma na stijenkama cilindra i klipa, ne prave garež na klipu i dobru emisiju sagorelog itd. Kakvi su to (tačni) podatci teško je znati, ja ih ne sporim.
Ako pričamo o dijelovima koje treba podmazati u oto 2t motoru, onda su to trljajuća tijela (klip i cilindar). Ta dva tijela se dodiruju i klize jedan po drugom da bi se izbjeglo ili smanjilo trenja potrebno je da se na njihovim stijenkama nađe sredstvo za podmazivanje. Ako pričamo o ležajima u oto2t motoru to su kotrljajući ležaji čija tijela se kotrljaju i imaju zanemariv koeficijent trenja u odnosu na klip i cilindar, kao takvi mogu da rade bez sredstva za podmazivanje, a u ovom motoru imaju iz smješe i više od potrebnog ulja. Recimo postoje motori od 25000 pa do 30000ob gdje su kotrljajući ležaji, na tim brzinama kad se ležaj podmaže i ugradi, zbog centrifugalne sile na tim obrtajima on je sekund podmazan i ostaje nadalje u suhom stanju ( rotori brusilica, frezeri, bijaksi i dr) u takvom stanju rade godinama. Ako dolazi do kvara na ležaju to nije posledica podmazivanja već neki drugi parametri koji su u igri.
ako netko smatra da mu je ok raditi mješavinu i sa jestivim uljem neka radi, nemam ništa protiv ali to ne znači da je ispravno nekome savjetovati da radi to isto.Svatko je gazda pod svojim škrljakom. Kako je znao zaslužiti za motorku tako će znati i da li ju zajebati sa lošim uljem ili ne. Svakome na odabir.