Imaš pravo na svoj komentar da ga ovdje napišeš. Kome nepaše nek ga zaobiđe, ko zeli da te ubijedi drugačije mozeš i u raspravu sa istim.Ja bih se ispričao svima koje sam nervirao svojim neznanjem i lošim savjetom, zaista nema potrebe za plaćanjem sintetike preko 20 eura po litri, od sada koristim suncokretovo ulje za mješavinu, kad to amerikanac kaže onda mora valjat
View attachment 79555
ista kubikaža h 555Znam da bum valjda pehnul u osinje gnijezdo...nisam previse pratil rasprave o pilama, ali budem sad.moral u potragu za novom...dolmarica 120 je svoje dala...nema vise dijelova za nju...kaj nabaviti u tom rangu? Trebam pilu za zagati na furke...za vlastite potrebe...za rusiti imam partnericu, a dolmaricu je vise stari koristil...
ne preferiram ni jednu marku...imam staru tomos husqvarnu ali je teška i jako puno troši. imam partnericu koja je odlična i deral budem ju isto dok ide. dolmarica je radila jako dobro, a lagana...prijedlog od @dejan.d mi se sviđa...Prvo riješi sam sa sobom koja marka dolazi u obzir Stihl ili Husqvarna? Ili možda Echo? Na taj način budeš osinje gnijezdo barem prepolovil.