• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kakve motorne pile preporučujete.....???

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,205
I dok se ne razriješi dilema oko minerala ili sintetike ja sam malo izveo na razgibavanje dvije stare dame koje ne znaju kaj znači riječ sintetika. Ponosne starice su Stihl S 08 i Stihl 031. Malo su dimile, ali to nije smetalo ni meni, a ni njima. Čistio se topolik od sušaca i izvalina. Danas napravljena cca 4 metra. Za mene staroga dosta, a ni njima nije bilo preteško. U topoliku imam i vidikovac na kojemu nisam bio zadnjih par godina jer se ne stigne. A gda, recite mi a gda?

Prilozi

• ceka 1 2025.jpg
    ceka 1 2025.jpg
    103.3 KB · Pregleda: 38
  • ceka 2 2025.jpg
    ceka 2 2025.jpg
    114.4 KB · Pregleda: 38
  • ceka 3 2025.jpg
    ceka 3 2025.jpg
    116.4 KB · Pregleda: 37

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,796
Ja bih se ispričao svima koje sam nervirao svojim neznanjem i lošim savjetom, zaista nema potrebe za plaćanjem sintetike preko 20 eura po litri, od sada koristim suncokretovo ulje za mješavinu, kad to amerikanac kaže onda mora valjat
Izrezak.JPG

pila

Aktivni član
Tu od
10 Srp 2023
Poruka
222
Bio razgradivo ulje. Ne vidim problem... Ma možeš mješavinu i dizel ako si kratak s benzinom...

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,776
Ja bih se ispričao svima koje sam nervirao svojim neznanjem i lošim savjetom, zaista nema potrebe za plaćanjem sintetike preko 20 eura po litri, od sada koristim suncokretovo ulje za mješavinu, kad to amerikanac kaže onda mora valjat
View attachment 79555
Imaš pravo na svoj komentar da ga ovdje napišeš. Kome nepaše nek ga zaobiđe, ko zeli da te ubijedi drugačije mozeš i u raspravu sa istim.

Na vrh