Ako može slika takve radilice.Profi imaju taj sistem, farmer i nižji rang uljne pumpe rade i u leru.
a jebiga netko negdje mora nadoknaditi veličinu s kojo bi se kur.il 😂 🤣Ko nema Ms881 ili husqvarnu 592/3120 ne bi trebao ništa komentirati. Ove pilice za trsje mogu i bez ulja 😂😂
dok se sa takvim pilama radilo tad su ljudi i bili nešto, a sad mi lik od 110 kila i 35 godina cvili kako mu je pila 592xp teška za radit cijeli danNemojte zaboraviti Stihlovku 070. To je pila koja ima i dodatnu ručnu pumpicu za ulje pa možeš dozirati ulje prema potrebi posla. A još k tome je i sva metalna sa kovanom radilicom. Poslije nje nema piskaranja po forumu i traženja dlake u jajetu.![]()
Pa sto ne kupiš veću pilua jebiga netko negdje mora nadoknaditi veličinu s kojo bi se kur.il 😂 🤣![]()
![]()
Ne stane mu v regal 🤭Pa sto ne kupiš veću pilu
a jebiga netko negdje mora nadoknaditi veličinu s kojo bi se kur.il 😂 🤣![]()
![]()
si se prepoznal vu tekstu pak misliš da su i drugi takvi, kak ne 😂Pa sto ne kupiš veću pilu
e jeb.ga kad ja svoje motorke skladištim u skladištu na polici, u regalu u kući imam opremu za drugo slobodno zanimanje-hobi, fotografsku opremu čuvam vu regaluNe stane mu v regal 🤭
Nisam, imam ja jako male pile i jako velike pile.si se prepoznal vu tekstu pak misliš da su i drugi takvi, kak ne 😂
e jeb.ga kad ja svoje motorke skladištim u skladištu na polici, u regalu u kući imam opremu za drugo slobodno zanimanje-hobi, fotografsku opremu čuvam vu regalunemreju svi ko ti čuvati motorke vu regalu spavače sobe ili dnevnog boravka
😉