evo prih kvarova sa svrdlom uspio sam saviti osovinu i sreca u nesreci napravljena je nova i to pojacana ali nakon 5 m drva poceo mi blokirati lezaj sa strane kardana dok sa druge strane ima 2 lezaja sutra nastupam sa istom bojjstu i nadam se da ce vec jednom doci kraj problemima ovih dana svaki dan iz sume se vracam sa nekim kvarom , prvo mi je otisla vodilica pa mi se onda pokidao kardan tj. rasirila se cjev pa osovina na cjepacu pa lezej neznam kako cu se naplatiti radim usluzno u privatnoj sumi i stalno nekakvi problemi vec sam potrosio pola zarade ne racunajuci gorivo bas me je krenulo
dakle, mozda sam zaborvio reci da je on na cilindar i ima pumpu koju tjera trofazni motor. Dakle, trebalo bi samo multiplikator staviti kako bi traktor vrtio isto ko i motor.
Vidim da se cak pocela izmisljat topla voda,pa ljudi ako nemate love kupit cjepac i nemrete si ga sami napraviti,pa bar sjekira nije skupa,a drzalicu si sami napravite iz drva,kak su nekad metre i metre skalali na rukei sjekirom,primis se posla i udri braco......