• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kalači drva

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,697
Al radiš jednom od boljih elektroda. E sad puno ide, malo su tanane kad su deblje onda su napradnije imaš manje obloge a više zice.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,026
Tam negde, nekad, smo komentirali kaj moj kalač baš nije siguran jer ima nožno upravljanje, a ne dvoručno.
Slažem se, i čekam dan kad me bu zajebalo jer se bum opustil, blejal okolo i razmišljal o ko zna čemu.
A dotle mogu nakaluckati na njega (kak bi stari ljudi pri nama rekli) znetek za potpalu pa sam danas malo radil na tome.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,572
Tam negde, nekad, smo komentirali kaj moj kalač baš nije siguran jer ima nožno upravljanje, a ne dvoručno.
Slažem se, i čekam dan kad me bu zajebalo jer se bum opustil, blejal okolo i razmišljal o ko zna čemu.
A dotle mogu nakaluckati na njega (kak bi stari ljudi pri nama rekli) znetek za potpalu pa sam danas malo radil na tome.

I opet niš bez jupolke,

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,836
Na donjoj (nižoj) strani vodilice dodaje još po dva šarafa, a na gornjoj polovici po jedan.
I, ako je moguće, stavite deblje i urežite navoje u vodilice, tak da su glave sa zadnje strane ;)

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,572
Znači sad ide radni sto,, i potom smo kemijali,,, dvije table debljine 20 mm,,zavarene,,, sad da pitam stručnjake i meštre elektro varenja,,, kako nazivaju ovaj var????????elektroda trojka,,,i ova mala kutijica, koja je do sada spržila varova kao nečiji auto,,,eee jebiga,,,neznam al kako bi ja htjeo to neide pa skontajte,,, 20250116_134552729.jpg 20250116_134040825.jpg

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,572
Na donjoj (nižoj) strani vodilice dodaje još po dva šarafa, a na gornjoj polovici po jedan.
I, ako je moguće, stavite deblje i urežite navoje u vodilice, tak da su glave sa zadnje strane ;)
Ok ,,ovo je samo bilo za centriranje,,, inače ide po dvije vertikale po pet šarafa M 10

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,836
M12 ;)
Kak rekoh, od sredine ispod još 2, a iznad je 1 dovoljan.
Donji su kritični, gornji skoro niš ne drže.

Najnoviji postovi

Na vrh