Imam ali je ovo problem tovariti jer su niske vreće a i teške su, kad ga do kraja razvučem sav se piga pa da nebi bilo nekih slika u temi NEZGODE.Kaj nemaš ti rastepač sa kranom?
Oko 400 kn sa pdvomKoliko si valuta izdvojio po toni?
Može sa znati gdje i koja roba?Imam ali je ovo problem tovariti jer su niske vreće a i teške su, kad ga do kraja razvučem sav se piga pa da nebi bilo nekih slika u temi NEZGODE.
Oko 400 kn sa pdvom
Mislim da je to super cijena. Kolko buš del po ha?Agrocal od Holcima, u Poljocentru
Tonu samoMislim da je to super cijena. Kolko buš del po ha?
Trebalo bi najprije napraviti analizu zemlje i na osnovu nje onda napraviti kalcizaciju. Nije dobro odjedanput baciti veliku količinu već se preporuča kalcizaciju raditi u 2-3 navrata (tijekom 2-3 godine).Da li bi bilo dobro baciti ga pred samo oranje ili se može bilo kada? Planirao sam već to odraditi ali još nisam ni jednom u nekoj većoj količini, koliko je neka optimalna količina po hektaru da ne bacim previše.
ja sam nosio uzorak u Križevce, mislim da je cijena bila 700 kn po uzorku. Oni odmah daju i preporuku za gnojenje i kalcizaciju.Hvala svima, moram vidjeti koliko kod nas dođe analiza i gdje ju rade.
E tako je,ja sam radio prije dvije godine na nekim komadima a budući da mi je svugdje relativno ista zemlja gledam da dva puta izvrtim svu zemlju posle žita sa količinom od tone na hektar pa ću nakon toga opet radit a i repica je bila odlična ove godine tak da mislim da je i to pridonijelo malo tome.Trebalo bi najprije napraviti analizu zemlje i na osnovu nje onda napraviti kalcizaciju. Nije dobro odjedanput baciti veliku količinu već se preporuča kalcizaciju raditi u 2-3 navrata (tijekom 2-3 godine).
Srednja škola Bedekovčina. Cijenu ne znam.Hvala svima, moram vidjeti koliko kod nas dođe analiza i gdje ju rade.